Pandemia de coronavirus ne-a lăsat mai săraci. Rugați-vă sfântului Antonie și veți rămâne surprinși de schimbarea din viață

Pandemia de coronavirus ne-a lăsat mai săraci. Rugați-vă sfântului Antonie și veți rămâne surprinși de schimbarea din viață
Odată cu apariția pandemiei de coronavirus, viața ni s-a schimbat, iar buzunarele s-au golit. Rugăciunea ne poate salva.

Sfinții părinți spun că rugăciunea cea adevărată, rostită din tot sufletul, face adevărate minuni și vă scapă de toate necazurile.

Pandemia de coronavirus ne-a lăsat mai săraci. Rugați-vă sfântului Antonie și veți rămâne surprinși de schimbarea din viață

Dintre toate rugăciunile din ortodoxie, cea a sfântului Antonie are rolul de a alunga sărăcia și a ne feri de blesteme. Pentru ca efectul să fie maxim, trebuie să faceți acest ritual și viața vi se va schimba în bine. Rugăciunea se citește timp de 9 săptămâni, în fiecare marți. În această zi se mănâncă de post, nu aveți voie să vă certați cu nimeni și faceți fapte bune. La finalul celor 9 săptămâni, veți rămâne uimiți.

„Nu trece cu vederea glasurile de rugăciune ale celor ce aleargă la mijlocirea Ta”

Sfinte Părinte Antonie, cel ce te-ai învrednicit să fi vas ales al Mântuitorului Hristos prin credința și prin viața ta curată, du rugăciunile noastre către Dumnezeu și roagă-L pentru sănătatea, pentru mântuirea, pentru ajutorul și pentru iertarea păcatelor tuturor celor ce aleargă la ajutorul Tău cel sfânt.

Cel ce ai fost pe pământ și durerile noastre le ști și păcatele noastre le cunoști, nu trece cu vederea glasurile de rugăciune ale celor ce aleargă la mijlocirea Ta și nu te uita la nevrednicia celor ce Te roagă. Ci la slava și mila lui Dumnezeu, pe care Tu L-ai mărturisit și spre care se îndreaptă rugăciunea ce Ți-o aducem cu atâta nădejde.

„Fă și din pustiul sufletului nostru, ars de necredință și ros de patimi, loc plăcut Ție”

Slăvite făcător de minuni, părintele săracilor, ocrotitorul văduvelor, sprijinitorul orfanilor, alesul vas al Mântuitorului Hristos, vino cu obișnuita Ta îndurare în ajutorul nostru, prin rugăciunile Tale, către Dumnezeu, ca să fim mângâiați în nevoi, ca să fim sprijiniți în necazuri, ca să fim apărați de primejdii, de ispite, de pofte netrebnice și de păcate.

Ocrotește-ne pe noi și familiile noastre și ne păzește pașii vieții pe cărările mântuirii. Bunule Părinte Antonie, cel ce ai făcut din pustiul Egiptului loc de preaslăvire al Marelui Dumnezeu și al Mântuitorului Hristos, fă și din pustiul sufletului nostru, ars de necredință și ros de patimi, loc plăcut Ție, în care să se sălășluiască virtutea și să crească crinul bine mirositor al faptelor creștine, prin Tine să se mărească numele Tău cel sfânt, al Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.”

Sursă foto: alba24