Ritualul celor 9 joi. Această rugăciune are puteri fantastice. Încercați și veți vedea diferența

Ritualul celor 9 joi. Această rugăciune are puteri fantastice. Încercați și veți vedea diferența
Suntem din ce în ce mai încercați de viață și uneori avem tendința să credem că problemele nu se mai rezolvă. Rugăciunea ne salvează.

Chiar și cele mai puternice dorințe se vor îndeplini dacă timp de nouă joi veți citi această rugăciune foarte puternică.

Ritualul celor 9 joi. Această rugăciune are puteri fantastice. Încercați și veți vedea diferența

Înainte de a începe ritualul trebuie să vă cumpărați 27 de lumânări. Veți folosi 3 lumânări în fiecare joi. Rugăciunea se citește la aceeași oră, după ce veți aprinde lumânările. „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu Tatăl, Care în ziua de joi ai luat Cina cea de pe urmă, cu ucenicii Tăi, care cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor şi ale ucenicului care Te-a vândut!

Apoi, luând pâine şi vin în mâinile Tale sfinte şi binecuvântându-le cu puterea Ta dumnezeiască, le-ai făcut însuşi Trupul şi Sângele Tău, cu care i-ai împărtăşit zicând: „Luaţi, mâncaţi şi beţi, că acestea sunt Trupul şi Sângele Meu, pentru ca să se ierte păcatele voastre”.

“Ajută-mi, Doamne (aici se rostește dorința), ca să Te măresc în veci”

Cela ce tot în ziua aceasta Te-ai înălţat la cer şi ai şezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatălui Tău, să împărăţesti împreună cu El în veci, ca Unul-Născut Fiul Său preaiubit. Rogu-Te deci, pentru rugăciunile ucenicilor Tăi, iartă păcatele noastre, ale tuturor, ale celor vii şi ale celor răposaţi. Dă-mi, Doamne, lacrimi fierbinţi, ca să-mi plâng păcatele. Darul Tau cel curăţitor, care a spălat picioarele ucenicilor Tăi, să spele şi să curăţească inima şi sufletul meu.

Ca aşa, cu vrednicie, cu curăţie şi cu umilinţă să mă împărtăşesc cu Sfintele Tale Taine, acum şi în timpul morţii mele, iar în ora despărţirii mele, cu bucurie să se suie sufletul meu la Tine, fără de nicio frică, întrebare sau împiedicare să trec vămile văzduhului, intrând în mărirea Ta cea cerească. Ajută-mi, Doamne (aici se rostește dorința), ca să Te măresc în veci, să mă închin numelui Tău sfânt. Amin.”

Sursă foto: bzi