Păpușile gigant cuceresc Clujul. Ce se întâmplă în zilele următoare

Păpușile gigant cuceresc Clujul. Ce se întâmplă în zilele următoare
Păpuși gigant, teatru pe roți, aeronava din baloane – pe scurt, o lume fantastică va pune stăpânire pe centrul Clujului, între 11 și 13 septembrie, când este programată cea de-a patra ediție a Festivalului stradal WonderPuck.

Organizatorii anunță o ediție „în format restrâns”, cu reguli și restricții, dar cu multe bucurii pentru micii spectatori clujeni. WonderPuck aduce familia împreună în fața magiei păpușilor, poveștilor, teatrului, dansului, muzicii și a expozițiilor în aer liber.

Evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc atât în Piața Unirii, cât și în curtea Muzeului de Artă și în cea a Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca, precum și la castelul de la Bonțida.

În cele 3 zile pline de experiențe culturale de excepție, accesul va fi liber pentru toată lumea, în limita locurilor disponibile pentru fiecare locație.


Exclusiv. Carmen Electra, legată fedeleș. Plăceri extreme care-i aduc „fericirea”

Foarte puțini oameni sunt în stare de așa ceva. Pentru Lady Gaga e ceva uzual (foto)


Acces gratuit

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 11 septembrie, în Piața Unirii, cu un spectacol nonverbal cu păpuși gigant prezentat de Teatrul pentru copii si tineret Colibri din Craiova, Magic Puppet din Cluj-Napoca, Teatrul Pe Roți din Arad, Pukima (Polonia-România) și Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca.

De la ora 17, la Scena Mare din Piața Unirii va putea fi urmărit spectacolul „MAGITOT sunt eu”, prezentat de Teatrul Dramaturgilor Români din București. Programul complet al festivalului va fi disponibil pe www.wonderpuck.eu și pe https://www.facebook.com/wonderpuckcluj/. Accesul la toate evenimentele WonderPuck 2020 se va face pe baza rezervării de bilete cu valoare zero, linkul va fi anunțat în curând.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp