Pasărea care latră. Greu de închipuit așa ceva!

Pasărea care latră. Greu de închipuit așa ceva!
O coțofană a învățat limbi străine! Pasărea a fost găsită abandonată și a crescut alături de cățelușa Peggy. Stăpâna animalelor este acum celebră în toată lumea și dă interviuri despre coțofana care latră.

Australianca Juliette Wells este solicitată să dea interviuri peste tot în lume după ce a postat pe Instagram un filmuleț cu pasărea Molly. Este o coțofană găsită abandonată, mai mult moartă decât vie. A crescut alături de câinele casei care i-a permis orice.

 

Pasărea Molly este o coțofană, abandonată de mamă și adoptată de australienii Juliette și Reece Wells și cățelușa Peggy

Pasărea care latră. Greu de închipuit așa ceva!

Pasărea Molly nu este un papagal care poate să imite. Este o coțofană, abandonată de mamă și adoptată de australienii Juliette și Reece Wells. Înaripata este jucăușă și adoră să se joace cu câinele casei, Peggy. Patrupedul din rasa Staffordshire Bull Terrier pare fioroasă, dar în realitate a devenit cel mai bun prieten al coțofanei. Pasărea l-a ciupit, l-a trezit când îi era somnul mai profund, i-a furat jucăriile. Probabil, se crede câine și se comportă ca atare. Nu zboară, dar stă pe burtă și așteaptă să fie hrănită.

Cățelușa Peggy, în vârstă de un an, a avut grijă de Molly ca și cum ar fi fost propriul ei pui, până când pasărea s-a recuperat.

Coțofana a învățat limbi străine

Juliette Wells  a publicat zeci de poze cu cei doi, pe paginile de socializare. Însă, ceva neobișnuit s-a întâmplat.

„În aprilie, anul acesta, am început să observăm că Molly latră. Am crezut că Peggy era cea care lătra, dar când ne-am uitat la ea, ea dormea ​​adânc. Apoi am văzut și auzit-o pe Molly”, a povestit Juliette Wells.

„Am început să râdem atât de mult pentru că suna foarte mult ca Peggy. Nu mi-a venit să cred. Acum face asta de câteva ori în fiecare zi. În unele zile mai mult decât în altele, în funcție de ceea ce se întâmplă. Dacă aude alți câini în cartier sau un zgomot în tufiș, va lătra”, spune stăpâna animăluțelor.

După ce a postat dovada că Molly latră, a fost solicitată să povestească isprava de la cela mai mari televiziuni și ziare din lume. Tocmai a dat interviu pentru o televiziune din Brazilia și este foarte încântată.


Un trib vechi de 60.000 de ani se opune cu vehemență civilizației moderne. FOTO

Povestea soldatului care a căzut de la 4,5 km și a supraviețuit