Pașii cei mai importanți pentru un detox ca la carte după sărbători

Pașii cei mai importanți pentru un detox ca la carte după sărbători
Ați avut sărbători de vis, dar silueta a avut de suferit? E momentul să luați urgent atitudine și să rezolva problema. Iată cum scăpați de kilogramele acumulate în vacanța în care v-ați făcut de cap.

Nutioniștii vă recomandă să adăugați cât mai multe sucuri în dietă, pentru ca detoxifierea să fie cu adevărat un succes. Sucurile veți fi siguri că vitaminizează și energizează organismul. Este foarte important ca după sărbători să nu vă forțați organismul să-și revină cât mai rapid posibil. Luați-o încet, pentru că veți avea atunci parte de cele mai bune rezultate.

Consumați la o masă doar alimente vegetale

Planificați-vă mesele și respectați-le întocmai. La una dintre mese, optați doar pentru alimente de natură vegetală. Introduceți în meniu chefir și sana pentru ca flora intestinală să fie întărită așa cum trebuie. Nu uitați de hidratare și încercați să consumați cât mai multă apă cu lămâie pentru a vă curăța organismul de toxinele acumulate de sărbători. Dar și citrice care au multă vitamina C, precum portocale, kiwi și grapefruit.

Apa cu lămâie împiedică apariția pietrelor la rinichi

Apa cu lămâie mai are câteva proprietăți extraordinare. Dacă e consumată în mod regulat aceasta ajută digestia, împiedică apariția pietrelor la rinichi și vă scapă rapid de kilogramele în plus.

Cât mai multe fructe și legume verzi

Una dintre cele mai bune variante de detox după sărbători este consumul a cât mai multe fructe și legume verzi. Acestea au rolul de a curăța organismul și a-l vitaminiza. Așadar, nu trebui să vă lipsească salata verde, ardeii, mărarul și pătrunjelul, varză, varzsa kale, broccoli, țelina apio, spanacul.

Pe lângă aceste lucruri, băile cu sare și uleiuri esențiale sunt excelente pentru organism și ajută la stimularea detoxifierii. Și nu uitați că somnul este extrem de important pentru un detox după sărbători ca la carte. Cine suportă sauna, vor avea parte de o metodă simplă și relaxantă de a reveni cât mai rapid la forma inițială.

Recomandarile noastre