Paula Seling a apelat la ajutorul avocaților. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Paula Seling a apelat la ajutorul avocaților. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Paula Seling a trecut prin momente cumplite cu doar câteva zile în urmă. Talentata cântăreață a fost cu nervii la pământ.

Paula Seling a simțit că-i fuge pământul de sub picioare când a trecut printr-o asemenea situație gravă. Iată ce s-a întâmplat.

Paula Seling a apelat la ajutorul avocaților. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Cu câteva zile în urmă, Paula Seling s-a trezit cu o mare belea pe cap. Vedetei i s-a furat contul de youtube și a făcut tot ce s-a putut pentru a nu-și pierde urmăritorii. Într-un final, a avut noroc cu o echipă senzațională care a reușit să facă adevărate minuni și problema s-a rezolvat.

„Mi-a fost furat canalul de YouTube, canal premiat cu butonul de argint pentru cei peste 100.000 de abonați”

„Când lucrurile revin la normal, pot să vă mărturisesc prin ce am trecut în ultima săptămână: în noaptea dintre 16 și 17 octombrie, la ora 3.55 dimineața, mi-a fost furat canalul de YouTube, canal premiat cu butonul de argint pentru cei peste 100.000 de abonați adunați în comunitatea ce ascultă muzica mea.”, a povestit Paula Seling.

Care a fost planul hoților

Artista a explicat ulterior și ce aveau de gând să facă hoții cu canalul de youtube. „Hoții au luat canalul pentru a difuza materiale îndoielnice despre bitcoin și alte lucuri fără legătură cu ceea ce promovez eu și au scos accesul public la videourile mele. Munca de peste 11 ani părea pierdută, accesul la toți cei ce mă ascultă era redus la tăcere.

Am trecut prin coșmar, am început să mă adresez tuturor oamenilor care puteau să mă ajute, printre care, bineînțeles, prietenul meu Cătălin Mărgărint, care a dus toate tratativele pentru recuperarea canalului, adresându-se reprezentanților youtube și reușind să reducă accesul hoților la videoclipuri pentru că aceștia să nu apuce să le șteargă.

„Îmi vine să plâng de bucurie”

M-am adresat inclusiv avocaților care au înaintat documentația necesară în mod oficial.  După atâta timp de incertitudine și de stres, azi s-a restaurat legătura cu voi. Îmi vine să plâng de bucurie, mai ales că agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare.

Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva, mai ales că am respectat toate regulile și am încercat, mereu, să nu supăr pe nimeni. Azi pot, din nou, să vă ofer rodul muncii mele și să vă mulțumesc că îmi sunteți!”, a mai spus Paula Seling.

Sursă foto: instagram