Paula Seling, veste șoc pentru toată România în prag de sărbători. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Paula Seling, veste șoc pentru toată România în prag de sărbători. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva
De ani buni toată lumea se întreba care e motivul pentru care Paula Seling nu devine mamă. Nimeni nu s-a gândit că ea ar fi putut să facă un pas extrem de important. Iată despre ce este vorba.

Chiar dacă a divorțat, Paula Seling are pentru cine să lupte. Nimeni nu a știut până acum că fermecătoarea artistă este mamă de șase ani. Elena, micuța ei, a intrat în viața cântăreței când avea trei anișori și Paula o adoră. Ea nu i-a ascuns niciodată fetiței faptul că a fost înfiată și a lăsat-o să decidă singură când va dori să apară în lumina reflectoarelor. Micuța este acum domnișoară și, spre bucuria artistei, a început deja să-și ia viața în propriile mâini și să ia decizii.

„În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea”

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a mărturisit Paula Seling, conform Viva.

Bunicii sunt topiți

În ceea ce îi privește pe părinții Paulei, aceștia sunt cei mai fericiți bunici din lume care își răsfață nepoata în orice cât pot de mult. „Părinții mei sunt bunici deja de aproape șase ani. Mama a fost profesor, iar tata inginer. O răsfață cu măsură, așa cum face orice bunic. La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a intrat de aproape șase în familia noastră, a petrecut vacanțe la Remetea, la părinții mei, și, de atunci, suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer.

„Am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă”

Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații.

 

„Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune”

Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, iar singurul lucru important, pentru mine, era echilibrul Elenei și starea ei din fiecare zi. Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de lider și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp.

„Tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună”

Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi, m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că „Paula Seling nu are copii!”,  a mai spus artista.

Recomandarile noastre