Paula Seling vorbește rar despre dorințele și visurile sale. Vedeta a dat acum vestea cea mare

Paula Seling vorbește rar despre dorințele și visurile sale. Vedeta a dat acum vestea cea mare
La 43 de ani, Paula Seling rămâne una dintre cele mai apreciate cântărețe, dar sunt puțini cei care au reușit să afle amănunte din viața personală.

E mereu discretă în ceea ce privește viața personală, de aceea declarația cântăreței i-a uimit pe mulți.

Paula Seling vorbește rar despre dorințele și visurile sale. Vedeta a dat acum vestea cea mare

Una dintre marile dorințe ale Paulei Seling este să devină mamă și nu se va lăsa până când în viața ei nu va apărea un bebeluș. Chiar dacă sunt mulți cei care spun că ar avea un risc la o vârstă mai înaintată, Paula nu se dă bătută. În plus, ea a luat și calcul și posibilitatea de a înfia un copil căruia să-i lase moștenire darurile cu care a fost înzestrată de Dumnezeu. „Bineînțeles. Eu cred că am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit”, a spus Paula pentru Viva.

„Au fost momente când nu am putut să iau vreo decizie. Pur și simplu vedeam consecințele”

Chiar dacă pe scenă e mereu zâmbitoare și pare că viața i-a adus doar lucruri bune și Paula a trecut prin momente grele, dar a reușit să le depășească. „Au fost momente când nu am putut să iau vreo decizie. Pur și simplu vedeam consecințele și simțeam că, orice aș face, nu e bine.

Am lansat, de fiecare dată, în Univers, rugămintea de a fi ajutată. Și de fiecare dată am fost auzită. Cred în ideea că viața este școala prin care trebuie să trecem și că, mai devreme sau mai târziu, vom parcurge un set de experiențe care ne sunt menite pentru a înțelege anumite lucruri.

Mai cred că fiecare faptă are un întreg nou univers drept consecințe. De aceea, într-o perioadă, paralizam la gândul că aș putea să fac ceva ce să genereze suferința cuiva. Mereu încerc să găsesc soluții să nu iau asupra mea aceste responsabilități, mai ales că intenția, uneori, se finalizează exact cu opusul a ceea ce presupui”, a mai declarat Paula Seling.

„Toamnă, de data asta nu te iert, mi l-ai luat pe Sami. Tocmai azi. Să îți fie rușine”

Cu doar câteva zile în urmă, Paula a postat pe contul de socializare un mesaj înduioșător. Viața i-a mai dat o palmă, și-a pierdut cel mai drag suflet. „Toamna mereu se furișează și, pe nesimțite, colorează amintiri nemiloase. Toamna, cu răcoarea și miresmele apetisante, coace întrebări fără milă, din întunericul nopților prea lungi. Toamna caută motive de melancolie și le transformă în regrete. Apoi se așteaptă să fii puternic. Toamnă, de data asta nu te iert, mi l-ai luat pe Sami. Tocmai azi. Să îți fie rușine! De azi, nu te mai iubesc. De azi, să nu mai vii!”, au fost cuvintele artistei.

Sursă foto: instagram