Pentru cine vor bate clopotele la Londra. E în legătură cu Casa Regală

Pentru cine vor bate clopotele la Londra. E în legătură cu Casa Regală
Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva la Casa Regală. După ani buni, se schimbă un obicei. Kate Middleton nu va privi asta cu ochi buni.

Lui Kate Middleton nu o să-i cadă deloc bine. La Casa Regală se schimbă regulile. Ce se va întâmpla la ziua ei de naștere.

Pentru cine vor bate clopotele la Londra. E în legătură cu Casa Regală

Dacă până acum clopotele de la Westminster Abbey sunau pentru a marca zilele de naștere ale membrilor Casei Regale, acest lucru se va opri. Potrivit The Mirror, la aniversarea a 40 de ani, clopotele nu vor fi trase și pentru Kate Middleton. Motivul? Trebuie reduse costurile din cauza pandemiei de coronavirus.

„Din cauza provocărilor financiare pe care le-a adus pandemia COVID-19 și, în consultare cu Palatul Buckingham, clopotele vor suna acum doar pentru zilele de naștere ale MS Regina și ale Prințului de Wales”, a declarat o sursă a Casei Regale. Mai mult, clopotele nu se vor mai auzi nici pentru zilele de naștere ale copiilor reginei Elisabeta.

Kate a dus-o greu până a găsit o bonă

Când a intrat în Familia Regală, lui Kate nu i-a fost deloc ușor să se adapteze. Potrivit unui expert regal, după ce Ducesa l-a adus pe lume pe primul copil, aceasta s-a plâns reginei cât de greu îi este cu creșterea lui. Și că ar avea nevoie de o bonă. Situația s-a relaxat când au găsit-o pe Maria Borallo, o spaniolă care a rămas în ajutorul familiei. Are grijă de Prinţului George, acum în vârstă de opt ani, Prinţesa Charlotte, de şase ani, şi Prinţul Louis, de trei ani.

Cu ce a supărat-o Ducesa pe Regină

Mai mult, se pare că Ducesa a supărat-o pe Regină în perioada anului 2008, înainte ca ea și William să se logodească. Atunci Regina a fost nemulțumită că aceasta cheltuia mult prea mult, iar criza economică mondială era în toi. Însă celor doi le plăceau vacanțele scumpe. Suverana ar fi spus că „mutarea ostentativă dintr-o stațiune de vacanță de cinci stele în alta nu era condiția prealabilă pentru o tânără destinată, eventual, să fie regină”.

Sursă foto: people