Pentru totdeauna supermodel. Iată cum poate să arate Carla Bruni în costum de baie. Foto incendiar

Pentru totdeauna supermodel. Iată cum poate să arate Carla Bruni în costum de baie. Foto incendiar
La 54 de ani, soția lui Nicolas Sarkozy le dă clasă multor domnișoare. Femeia e beton!

Fost fotomodel, Carla Bruni pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. E o bucurie să o privești.

Pentru totdeauna supermodel. Iată cum poate să arate Carla Bruni în costum de baie. Foto incendiar

Paparazzi au fost pe urmele fostului președinte al Franței, Nicolas Sarkozy  și al frumoasei sale soții, Carla Bruni. Cei doi au fost imortalizați când se bronzau pe puntea unui iaht, în apropiere de insula Formentera din Spania. Carla Bruni apare îmbrăcată într-un costum de baie roz, cu decupaje, care îi arată trupul perfect.

Cei doi au fost săptămâna trecută și în Grecia, când i-au avut alături și pe cei trei băieți din relațiile anterioare, iar acum au simțit nevoia să fie doar ei. La vârsta de 67 de ani și Nicolas Sarkozy a afișat un corp de invidiat. Carla și Nicolas sunt împreună de 14 ani și au împreună o fetiță în vârstă de 11 ani, pe nume Giulia.

Cine au fost bărbații din viața Carlei Bruni

Înainte de a fi soția lui Nicolas, Carla Bruni se spune că a avut o viață amoroasă tumultoasă. Sursele spun că ar fi avut o relație cu Mick Jagger când avea 20 de ani. Potrivit soției acestuia, acesta ar fi fost motivul pentru care s-a despărțit de artist. De asmenea, ea s-ar fi iubit și cu muzicianul Eric Clapton.

Au apărut zvonuri că Bruni ar fi fost împreună și cu Donald Trump o scurtă perioadă de timp, dar modelul a susținut că sunt doar invențiile fostului președinte al SUA. În trecut, au existat discuții numeroase că Bruni s-ar fi iubit cu editorul și autorul parizian Jean-Paul Enthoven, în vârstă de 71 de ani, dar și cu fiul acstuia, Raphaël Enthoven, în vârstă de 45 de ani.

De altfel, tatăl a și scris o carte în care a povestit câte ceva din aceste lucruri, dar și-a renegat și copilul. „Ziceţi că se scrie despre mine în roman, dar, din câte ştiu, numele meu nu apare acolo. Atât timp cât pe nicio pagină nu scrie Carla Bruni, consider că povestea nu are legătură cu mine. Dacă scrie Ginette, Lucrece, Alexandra, nu sunt eu. Sunt personaje imaginate de autor”, a mărturisit soția lui Nicolas Sarkozy, despre carte cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: okmagazine