Pepe a evadat cu „femeia vieții” lui. Imagini cu puternic impact emoțional – Exclusiv

Pepe a evadat cu „femeia vieții” lui. Imagini cu puternic impact emoțional – Exclusiv
După ce a lansat melodia anului, în care-i spune soției sale că este „femeia vieții” lui, Pepe a evadat cu Yasmine la munte, pentru a fi doar ei doi, împreună.

Yasmine este a treia soție a lui Pepe, după Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă. Este prima care l-a făcut tată de băiat. Mult mai tânără decât celelalte două, aceasta pare că s-a integrat perfect în viața artistului. Are o relație foarte apropiată de fiicele lui Pepe și a ajuns să îl însoțească pe acesta inclusiv la concerte, ceea ce fostele neveste nu făceau.

Dincolo  de asta, cei doi simt nevoia de reconectare și să petreacă clipe magice împreună, doar ei doi, drept pentru care au evadat la Brașov, unde s-au bucurat de o plimbare cu telescaunul și de o petrecere. Zăpadă nu este în zonă. Doar câteva urme au fost găsite de Yasmine care, asemeni unui copil, s-a grăbit să încerce să alunece pe ea.

Pepe și Yasmine, dragoste mare la munte

Pentru Yasmine, make up artist de profesie, nu poate fi bucurie mai mare decât piesa pe care a lansat-o Pepe de Crăciun. Este declarația de dragoste supremă, în public, cu familia alături. Clipul piesei e filmat în familie, cu toți copiii artistului, de la fiicele Ralucăi Pastramă la micul Junior adus pe lume de Yasmine. Pepe și Yasmine apar amândoi în clip. Mai mult decât atât, după cum a dezvăluit artistul, cel mai mare critic al său, Junior, e îndrăgostit de melodie. Vrea să o asculte împreună, fascinat de linia melodică dar și de faptul că se vede pe sine, și pe surorile sale, în clip.

Fetițele lui Pepe au o relație foarte frumoasă în noua familie a tatălui lor și petrec deseori timp cu „mami” Yasmine, care este și destul de darnică în a dezvălui imagini din momentele petrecute împreună. Maria și Rosa mai au o surioară, de la mama lor, Maryam, care s-a născut la scurt timp după ce a venit pe lume Junior, din relația Ralucăi cu noul ei soț, Ibrahim.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre