Zi mare în familia lui Pepe. Artistul e foarte emoționat de ceea ce se întâmplă – Exclusiv

Zi mare în familia lui Pepe. Artistul e foarte emoționat de ceea ce se întâmplă – Exclusiv
După divorțul de Raluca, Pepe și-a regăsit fericirea în brațele unei tinere make-up artiste, Yasmine, care l-a făcut și tată de băiețel. Recent, cei doi și-au botezat fiul.

Duminica aceasta e o zi mare în familia lui Pepe. Artistul este foarte emoționat de ceea ce se întâmplă. Totul are legătură cu fiul său, Junior. Așa cum face deseori când e vorba de cel mic, Pepe a distribuit imagini adorabile pe internet. În ele apare și soția sa, Yasmine, mama copilului care a venit pe lume la mijlocul acestui an.

Pepe și Yasmine au devenit un cuplu la scurt timp după divorțul artistului

Pepe și Yasmine se cunoșteau de câțiva ani până să devină un cuplu, tânăra machiindu-l cu ocazia unui eveniment, în trecut. După divorț, cei doi au reluat legătura, iar dragostea s-a înfiripat imediat între ei. Relația a fost asumată rapid. Apoi, ambii au păstrat discreția. Discreția a fost așa de mare încât despre căsătoria lor, care a avut loc cu câteva luni înainte de nașterea băiețelului, s-a aflat abia la ceva timp după ce Junior a venit pe lume.

Zi mare în familia lui Pepe: Junior a început diversificarea

Pepe e așa de încântat că, pe lângă cele două fiice cu Raluca, are și un băiat care-i va duce numele mai departe, încât nu numai că a anunțat venirea sa pe lume în timpul unui concert, dar a și cântat cu el în brațe. Foarte des îl filmează sau fotografiază și le arată fanilor săi ce mare a crescut copilul și cât este de frumos. Seamănă leit cu părinții săi.

Duminică, Pepe le-a arătat fanilor că e o zi mare în familia sa. Puștiul său a început diversificarea. „De azi am trecut la friptură de morcov”, dezvăluit, în glumă, artistul tătic. Pepe își ține urmașul în brațe, în timp ce tânăra sa soție îi dă puiului să mănânce piure de morcovi, prima masă ce conține altceva decât lapte. Yasmine e și ea emoționată de marele pas pe care îl face primul ei copil.

„Ce bun e!”, exclamă tânăra mămică. Ea încearcă să își convingă fiul că așa e, deși, dacă e să ne luăm după grimasele bebelușului, nu e chiar așa de încântat de pasta portocalie care i se servește cu lingurița.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre