Exclusiv. Pepe și-a dus iubita la mare. Ipostaze romantice pe plajă

Exclusiv. Pepe și-a dus iubita la mare. Ipostaze romantice pe plajă
Noua relație a lui Pepe avansează pe repede înainte . Fetițele lui deja o cunosc pe noua iubită a tatălui, dar acum a venit momentul ca cei doi amorezi să petreacă clipe de vis în vacanță.

Pepe și-a dus iubita la mare și s-a grăbit să arate mai multe fotografii cu aceasta. Spre deliciul fanilor, care așteptau să vadă noi demonstrații de dragoste dintre cei doi. La începutul lunii trecute, Pepe, iubita lui și cele două fiice ale cântărețului s-au distrat de minune la Disneyland. Se vede că micuțele o adoră pe prietena tatălui lor. Pepe și Yasmine s-au afișat prima dată împreună la un botez cu ceva timp în urmă, când au fost nași.

Pepe și-a dus iubita la mare

Zilele acestea, Pepe și Yasmine au ajuns la mare. Cei doi sunt pe litoral și se bucură de soare, dar și de cumpărături artizanale care se pot face pe plajă. Pepe a distribuit mai multe imagini în care apare în ipostaze tandre alături de noua sa cucerire. Cei doi și-au făcut un selfie în care se îmbrățișează cu multă afecțiune.

Iubita lui Pepe, apreciat make-up artist, a distribuit pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de iubitul ei. Tânăra își dezvăluie corpul subțire și tonifiat, într-un compleu format din pantaloni albi și o bustieră de aceeași culoare. A ales în mod special albul, pentru a-și pune în valoare bronzul.

Marți, Pepe a dezvăluit cum se distrează alături de iubita sa pe plajă. Ei au interacționat cu un comerciant străin de articole artizanale. Tânăra a decis să cumpere bandane pentru ea și iubitul ei, astfel că a întrebat vânzătorul dacă are mai multe culori. Asta în timp ce Pepe i-a recomandat cât se poate de serios să negocieze, pentru a obține un preț mai bun.

Pe 20 iulie, Pepe a aniversat ziua de naștere, alături de cei mai buni prieteni, de fiice și de noua sa iubită. Fosta sa soție nu obiectează în legătură cu întâlnirile fiicelor ei cu actuala parteneră a tatălui. Se pare că și relația dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a îmbunătățit, după divorț.

„Pepe și Raluca au rămas prieteni, se înțeleg mult mai bine după divorț. Fiecare a acceptat ideea că e normal ca celălalt să-și refacă viața și nu vor să-și pună piedici unul altuia. Ei au o relație deschisă și cu Rosa și cu Maria. Iar Raluca știa că fetele vor fi însoțite și de prietena lui Pepe.

La rându-i, Pepe e la curent cu tot ce face Raluca. Iar dacă Pepe se va hotărî să se însoare iar, cu siguranță fiicele lui vor fi domnișoare de onoare”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi, în exclusivitate pentru impact.ro.

Sursa foto: Instagram

Cu cine a înlocuit-o Alex Rodriguez pe fosta logodnică, Jennifer Lopez. Informațiile momentului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp