Pepe și Yasmine, momente intime pe mare – Exclusiv

Pepe și Yasmine, momente intime pe mare – Exclusiv
După ce a stat în vacanță, o săptămână, cu fiicele sale din prima căsătorie, la Venus, Pepe și-a dus și noua familie la mare.

De o săptămână, Pepe, Yasmine Ody, iubita sa, și fiul lor, nou-născut, Junior, se află la Mamaia, unde se bucură de soare și valurile mării. Cazați într-un hotel de lux, aceștia își petrec zilele în relaxare și se bucură că au în sfârșit liniște și că se pot bucura de clipe minunate împreună.

De-a lungul zilelor petrecute la mare, Pepe și Yasmine au dezvăluit mai multe momente tandre din familia lor. Pepe și-a plimbat fiul în brațe, pe plajă, în timp ce, în alt moment, Yasmine, tânăra și frumoasa mămică a lui Junior Pascu, l-a mângâiat și l-a ocrotit de soare sub o umbrelă, cu mult factor de protecție. Serile când Pepe nu a avut concerte, le-a petrecut împreună cu iubita sa, romantic, pe terasă, savurând câte un pahar de vin.

Yasmine, în brațele lui Pepe

Dacă pe celelalte soții Pepe nu le ducea cu el în deplasările contractuale, cu Yasmine încearcă să schimbe macazul și să se bucure și mai mult de existența ei și a fiului lor. După ce au avut parte de un apus de soare dumnezeiesc, pe malul mării, Pepe și Yasmine și-au început ziua pe mare, la bordul unui vas, cu car au făcut o relaxantă plimbare.

Yasmine a distribuit pe contul ei de Instagram, mai multe imagini  din excursia plutitoare. În plus, într-una din fotografii, e cuprinsă în brațele iubitului ei artist, iar amândoi, după cum se vede, pur și simplu radiază de fericire.

De când se cunosc Pepe și iubita sa

Pepe și Yasmine Ody se cunoșteau de mai mulți ani, până să ajungă să înceapă o relație. Ea este un cunoscut make-up artist și, în acest context, a avut ocazia să îl cunoască pe Pepe, pe care l-a machiat pentru un anume proiect, cu ani în urmă.

După separarea de Raluca, Pepe a ajuns direct în brațele tinerei Yasmine. Tânăra le-a fost prezentată rapid și fiicelor lui Pepe, iar apoi s-au bucurat cu toții de vestea că aceasta va aduce pe lume un copilaș.

Sursa foto: Instagram