Petre Roman a făcut pasul cel mare. Hotărârea senzațională pe care a luat-o

Petre Roman a făcut pasul cel mare. Hotărârea senzațională pe care a luat-o
După ani întregi în care lucrurile nu au stat deloc bine, Petre Roman a făcut pasul cel mare și a luat o hotărâre senzațională, care îi va schimba viața.

Petre Roman a făcut astăzi pasul cel mare și a luat o decizie înțeleaptă, care cu siguranță îi va aduce multă fericire. De fostul premier se știu multe, inclusiv că în urmă cu mulți ani a rupt legătura cu fiica sa, Oana. Mai mult decât atât, nici pe nepoata sa, Iza, nu prea a văzut-o așa des. Despre motivele pentru cei doi au rupt legătura s-au spus destule.  Oana Roman a făcut, anul trecut, o serie de declarații în care povestea că tatăl ei o bătea. Asta a pus capac.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, spunea Oana în urmă cu mai mult timp. 

Petre Roman s-ar fi supărat că fiica sa l-a făcut de râs, iar cei doi nu au mai vorbit decât foarte rar. Mai mult decât atât, fostul premier i-ar fi dat nepoatei sale, Iza, un singur cadou de Crăciun, constând în 100 lei, în 2019. 

Petre Roman a făcut pasul cel mare. Șterge totul cu buretele 

Astăzi, Petre Roman a făcut ceva senzațional. Se pare că șterge totul cu buretele, căci a fost să-și vadă fiica și nepoata. Oana Roman a postat totul pe Instagram, împreună cu mesajul „Astăzi ne-am revăzut cu tata. Arată absolut fabulos. Fericire”.

În imaginile surprinse de Oana, Petre Roman o cuprindea pe Iza și toți trei păreau fericiți împreună. Astfel, fostul premier face primul pas în ceea ce îi va aduce multă fericire, căci va putea fi aproape de nepoata sa ori de câte ori își va dori. Iar Oana, acum o femeie singură după divorț, va fi mai mult decât mulțumită că simte ocrotirea unui bărbat important din viața ei.

Petre Roman este căsătorit din 2009 cu Silvia Chifiriuc și împreună au un băiețel pe nume Petruș, în vârstă de 11 ani. Petrus este un băiețel vesel și foarte deștept, după cum mărturisea chiar tatăl său. Studiază la Școala Franceză și vorbește deja această limbă foarte bine. Petre Roman are o singură nepoată, pe Iza, fiica Oanei împreună cu Marius Elisei. 

Foto: Instagram

Mumiile regilor egipteni aduc moarte. De când datează blestemul faraonilor?