Pique i-a dat lovitura fatală Shakirei. Decizia luată de sportiv o va distruge

Pique i-a dat lovitura fatală Shakirei. Decizia luată de sportiv o va distruge
Shakira trece prin cele mai grele momente din viață. Nu doar despărțirea de Pique a pus-o la pământ, ci și ultima hotărâre a acestuia.

Potrivit jurnalistului Jordi Martin, Pique are planuri mari de viitor cu actuala iubită.

Pique i-a dat lovitura fatală Shakirei. Decizia luată de sportiv o va distruge

Gerard Pique e topit după actuala sa iubită și, potrivit jurnalistului Jordi Martin, acesta vrea să facă următorul pas în relația cu Clara Chia Marti. Chiar dacă are doi copii cu Shakira, Milan și Sascha, conform informațiilor oferite de Marca, sportivul îl vrea și pe al treilea. Sursele spun că acesta ar fi dorit să mai aibă un moștenitor de când era împreună cu Shakira, dar se spune că artista nu ar fi dorit.

„Este un lucru în privința căruia cei doi nu au căzut de acord”

„Este ceva care o va deranja foarte mult pe Shakira, pentru că ea și Pique au vorbit mult despre asta. Este ceva ce nu ne-am imaginat că se va întâmpla atât de devreme.

Pique și-a informat cei mai apropiați prieteni că vrea un al treilea copil, iar acest lucru s-ar putea întâmpla în 2023. Este foarte îndrăgostit de Clara. Vrea o relație cât mai stabilă alături de ea. Pare mai fericit ca niciodartă”, a spus jurnalistul Jordi Martin în cadrul emisiunii „Socialite”.

Lovitură grea pentru Shakira

Viitorul copiilor Shakirei și Pique este incercat în acest moment, mai ales că recent au apărut în presă imagini cu copiii artistei nu doar alături de tatăl lor, ci și de noua iubită a acestuia, Clara Chia. Mai mult, sursele vorbesc că micuții ar locui cu cei doi iubiți, ceea ce reprezintă o mare lovitură pentru Shakira.

„Aceste imagini sunt o lovitură grea pentru Shakira. Artista nu e încântată să vadă cât de bine se înțeleg băieții cu Clara”, spune fotoreporterul care a surprins imaginile. Cei patru au fost fotografiați aproape de o altă casă pe care fotbalistul o au împreună, în apropiere Pirineii catalani, pe un teren de aproximativ 2.000 de metri pătrați.