După o vară care a readus teatrul mai aproape de copii și părinți prin intermediul reprezentațiilor susținute în aer liber, Teatrul Ion Creangă din Capitală revine începând din weekendul 3-4 octombrie în Sala Mică din Str. Biserica Amzei 21-23.

Se redeschide Sala Mică a Teatrului Ion Creangă

Printre spectacolele care pot fi urmărite aici în luna octombrie se regăsesc producții adresate copiilor de vârstă preșcolară, 3 – 6 ani, printre care „La un metru de tine”, în regia lui Andrea Buzzetti și „Călătorii prin galaxii”, în regia Alexandrinei Halic. Vor fi și spectacole create special pentru bebeluși și copii de vârstă mică (sub 3 ani), printre care „ÎmpreLună”, „Bună dimineața!” sau „Pernuța somnoroasă”.

Toate reprezentațiile au loc în conformitate cu reglementările în vigoare privind desfășurarea activității instituțiilor de spectacol. De aceea, Sala Mică va funcționa într-o nouă configurație, cu o capacitate de 26 de locuri. Acestea sunt dispuse în module de câte 2, respectiv 3 locuri, cu respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între grupuri și/sau familii.

Biletele sunt deja disponibile la prețul de 30 de lei (la Casa de Bilete din Piața Amzei) sau 31,54 lei (achiziționate online, prin intermediul partenerilor de ticketing (Entertix.ro / Myticket.ro), atât pentru copii, cât și pentru adulți.


Ion Caramitru, viața din spatele scenei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri