Daria Radionova e furioasă! A aruncat „un blestem” asupra lui!

Daria Radionova e furioasă! A aruncat „un blestem” asupra lui!
Daria Radionova e în continuare furioasă. Și singură. O parte din vină e a polițiștilor care nu au reușit, încă, la două luni distanță, să facă lumină într-un anume caz.

Fosta logodnică a lui Alex Bodi  a renunțat la celebrul ei bolid decorat cu 2 milioane de cristale. În noiembrie, jurnaliştii de la „The Sun” au găsit maşina Daria Radionova făcută praf pe o stradă din Londra, acolo unde fosta iubită a lui Alex Bodi locuieşte de ani buni. Superbul Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, a acoperit cu 2 milioane de cristale, a fost făcut zob în partea din spate în timp ce era parcat regulamentar pe stradă.

Momentan, nu se știe cine a făcut pocinogul. Întrebată de una din fanele ei dacă mai are noutăți cu mașina, Daria Radionova i-a răspuns că nu, din păcate. Frumoasa a continuat și a aruncat „un blestem” asupra celui care a făcut asta: „Karma o să-l prindă din urmă!”

De atunci, șatena a început să conducă un Rolls Royce. Probabil s-a lăsat sfătuită de fostul ei logodnic, cu care tocmai ce reluse realțiile după o perioadă în care au fost despărțiți.

Cum a devenit celebră Daria Radionova

Originară din Republica Moldova, fotomodel şi influencer, Daria Radionova a devenit celebră la Londra, acolo unde locuieşte de mai mulţi ani. Ea are inclusiv o afacere cu haine de lux. În atenţia presei din România, Daria Radionova a intrat prin prisma relaţiei cu Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. Relația lor, care a fost pusă pe pauză de mai multe ori, a început în perioada în care Bodi și Bianca însă mai formau un cuplu.

Ce îi reproșează Daria Radionova lui Alex Bodi

După ce omul de afaceri a ajuns la pușcărie, în arest preventiv, Daria Radionova a fost cea care i-a venit alături și chiar aproape că s-a mutat în România, pentru a fi lângă bărbatul visurilor ei. Acesta i-a și pus pe deget un inel de logodnă în valoare de câteva zeci de mii de euro. Apoi s-au despărțit.

De câteva săptămâni Daria și Bodi au apărut din nou împreună, ba chiar au mers la schi, alături de fiica cea mare a afaceristului, într-o stațiune de lux din Franța, la granița cu Elveția. Între timp s-au separat din nou, iar Alex Bodi a plecat într-o vacanță exotică în compania altei domnișoare. Că e singură, o recunoaște  chiar și Daria Radionova, într-o postare pe Insta Story. Și îi reproșează multe lui Alex Bodi. Ea a fost întrebată dacă e din nou singură.

„Uite, din păcate am făcut alegeri greșite în trecut crezând că oamenii se schimbă. Am dat de prea multe ori a doua șansă, când nu ar fi trebuit să fac asta. Dar este OK, trăim și învățăm. Nu împărtășesc multe în legătură cu viața mea privată, dar dacă aș face-o ați înțelege totul. Nu voi tolera niciodată lipsa de respect și lipsa de loialitate.

Eu sunt un om cu o inimă bună, sunt loială, am grijă de alții –  este modul în care mama mea m-a crescut și aștept același lucru de la partenerul meu. Dacă nu se întâmplă, plec mai departe”, a dezvăluit Daria Radionova.

Sursa foto: Instagram