Postul Antena 1 a decis: Le schimbă viața lui Răzvan și Dani

Postul Antena 1 a decis: Le schimbă viața lui Răzvan și Dani
Postul Antena 1 face o schimbare uriașă în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cei doi prezentatori TV își pot lua adio de la duminicile liniștite, când puteau dormi până la prânz.

Postul Antena 1 a decis: Le schimbă viața lui Răzvan și Dani. Anunțul făcut de postul Antena 1 îi va bucura pe fani. Începând cu săptămâna aceasta, emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” se schimbă.

Adio duminici liniștite pentru Răzvan și Dani

Postul Antena 1 a decis: Le schimbă viața lui Răzvan și Dani. Spre bucuria fanilor, Răzvan și Dani își vor face emisiunea și duminica. Conform anunțului făcut de Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani” va fi difuzată în fiecare duminică, începând cu orele 10:00.

„Primăvara aceasta, gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani vine cu o surpriză pentru telespectatori. Începând din 7 martie, în fiecare duminică, de la ora 10:00, aceştia le dau întâlnire telespectatorilor cu o ediţie fresh de weekend a îndrăgitului matinal de la Antena 1.

„Duminica, treziţi-vă când vreţi, dar nu mai târziu de ora 10:00!”, anunță postul TV Antena 1.

Ce fac Răzvan şi Dani pentru telespectatori

Marea schimbare începe chiar de săptămâna aceasta. Cei doi prezentatori anunță telespectatorii că le pregătesc o ediție de neuitat. Duminica aceasta, Dani Oțil și Răzvan Simion vor continua campania făcută special pentru luna martie. Cei doi îi ajută pe telespectatori să le transmită mamelor lor mesaje în direct.

„Astfel, duminica aceasta, gaşca Super Neatza a pregătit o ediţie live cu totul şi cu totul specială, din care nu vor lipsi rubrici noi, interviuri şi live-uri interesante, lifestyle, dar şi multe alte surprize. În luna dedicată femeii, matinalii vor continua campania: Sarut-mâna, mamă. Campanie prin care telespectatorii le pot transmite mamelor lor, în direct, mesaje”, mai informează Antena 1.

Ce invitați au Răzvan şi Dani duminica aceasta

În cadrul Matinalului de duminica aceasta de la Antena 1, Dani și Răzvan o vor avea invitată pe Mihaela Bilic. Aceasta va veni în emisiune cu sfaturi prețioase despre alimentație pentru telespectatori. De asemenea, duminica aceasta vor fi prezenți și băieții de la Noaptea Târziu. Ca și în restul săptămânii, celebrul bucătar Nicolai Tand va prezenta telespectatorilor rețete culinare de excepție.

„De asemenea, Mihaela Bilic va veni în platoul Super Neatza cu sfaturi despre alimentaţie şi băieţii de la Noaptea Târziu se vor alătura şi ei distracţiei din platou. În fiecare duminică, chef Nicolai Tand va fi responsabil cu preparatele ce vor cuceri papilele gustative ale invitaţilor”, mai informează Antena 1.

Știați? Berea este un remediu pentru reumatism și pentru memorie