Poți să economisești sute de lei lunar, doar cu amidon. Iată ce minuni face prin casă!

Poți să economisești sute de lei lunar, doar cu amidon. Iată ce minuni face prin casă!
Banalul amidon nu se folosește doar atunci când aveți de preparat diferite mâncări. E spectaculos și pentru altceva.

Veți fi cu adevărat surprinși să vedeți ce puteți face atunci când utilizați amidonul. Nu v-ați fi gândit la asta.

Trucuri simple și extrem de eficiente cu amidon. Nimeni nu v-a spus asta până acum

Geamuri greu de șters? Nu și când aveți în casă amidon, care le face să strălucească cu adevărat. Tot ce aveți de făcut este să amestecați oțet cu apă și să adăugați și o lingură cu amidon. Agitați bine sticla cu pulverizator și dați pe geamuri, apoi ștergeți cu o lavetă curată. Veți fi cu adevărat mulțumiți de ceea ce veți vedea.

Scoatele petele de grăsime de pe covor

Dacă ați observat pete de grăsime pe covor, tot amidonul este cel care vă scapă de problemă. În acest caz, e necesar să presărați amidon peste pată și lăsați să acționeze câteva minute. Ulterior, aspirați.

Tot amidonul este o minune pentru ca hainele să rămână mereu proaspete. Trucul este să le pulverizați înainte de a le călca cu puțin amidon, amestecat cu apă.

Amidonul se poate folosi și pentru curățarea impecabilă a prosoapelor de bucătărie, care se îmbibă cu grăsime. Se presară pe suprafață niște amidon si și lasă câteva zeci de minute înainte de a fi băgate la spălat în mașină.

Oprește îngrășarea părului

Pe de altă parte, amidonul este cel care oprește îngrășarea părului. Cu o singură condiție: să presărați la rădăcină și să masați apoi un minut. Dacă aveți părul gras, puneți la rădăcină puțin amidon și masați bine. Părul își va recăpăta aspectul proaspăt. Pe de altă parte, din amidon se poate face un excelent deodorant natural.

Amestecați trei lingurițe cu amidon cu patru lingurițe cu bicarbonat de sodiu și cinci lingurițe cu ulei de cocos. Dacă vreți un plus de parfum, puteți să mai puneți și cinci picături de ulei de arbore de ceai. Se mixează toate ingredientele până când se formează o pastă, care se depozitează într-un borcan. Este cel mai bun deodorant natural folosit împotriva transpirației.

Sursă foto: ajusto