Poveste terifiantă. Vali Vijelie a fugit de Poliție după ce a fost martor la o crimă

Poveste terifiantă. Vali Vijelie a fugit de Poliție după ce a fost martor la o crimă
Vali Vijelie nu mai are nevoie de prezentare, artistul fiind unul dintre cei mai râvniți cântăreți de muzică de petrecere din România. El are o carieră lungă în spate, cu nenumărate concerte în țară și în străinătate.

Vali Vijelie a cântat peste tot pe unde a fost chemat, chiar și la chefurile interlopilor. De un astfel de moment e legat și episodul în care artistul a fugit de Poliție după ce a fost martor la o crimă.

În urmă cu mai mulți ani, Vali Vijelie a fost contractat să cânte la o petrecere de interlopi din Las Vegas. Artistul a făcut un show de zile mari, însă spiritele s-au încins și evenimentele au luat o turnură dramatică. Vali Vijelie a fost martor la un episod desprins din filmele cu mafioți. Acum toate detaliile au ieșit la suprafață.

Cum a ajuns Vali Vijelie martor la o crimă

Întâmplarea a avut loc în vara lui 2004. În timpul petrecerii de pomină din Las Vegas, participanții au început să se certe din cauza unor dedicații. A fost nevoie de un simplu gest, mai exact de o palmă, ca totul să o ia razna. De la o petrecere de pomină s-a ajuns la crimă, totul petrecându-se în fața ochilor cântărețului.

Potrivit informațiilor Spynews.ro, unul dintre petrecăreți i-a dat o palmă unui armean care se afla la chef cu iubita sa româncă. Armeanul, de asemenea un om cu legături interlope, a părărsit preț de câteva momente restaurantul. Bărbatul nu a plecat ca să se liniștească, însă, ci ca să se înarmeze. Răzbunarea lui a fost teribilă. El s-a întors înarmat cu un pistol.

Fără să se gândească de două ori la gestul său, bărbatul a îndreptat arma către adversar. Iubita lui, româncă, a încercat să-și împiedice iubitul să facă un gest necugetat, însă nu a reușit. Armeanul a apăsat pe trăgaci, mai arată sursa citată. Glonțul i-a ricoșat în picior victimei și i-a secționat artera femurală. Cel împușcat a murit în doar câteva minute, pentru că a pierdut o mare cantitate de sânge. Până să ajungă la fața locului oamenii legii, Vali Vijelie, dar și ceilalți invitați, au fugit de la locul faptei. Nimeni nu vroia să devină martor în instanță împotriva unor interlopi periculoși.

Sursa foto: Instagram