Povestea din spatele cele mai scumpe manichiuri din lume. Și nici măcar nu a purtat-o o femeie

Povestea din spatele cele mai scumpe manichiuri din lume. Și nici măcar nu a purtat-o o femeie
Manichiura a devenit un accesoriu  al modă pentru toată lumea. Femei, bărbați, cu toții își fac mai nou unghiile. Ba chiar și animalele de companie beneficiază de astfel de tratamente de frumusețe.

Cea mai scumpă manichiură din lume a costat nu mai puțin de 30.000 de dolari și a inclus aproape 1.000 de diamante. Aceasta a fost etalată pe covorul roșu la gala premiilor Billboard.

La Billboard Music Awards din 2022, Machine Gun Kelly – care a participat alături de logodnica lui, Megan Fox, a fost unul dintre numeroșii invitați muzicali de onoare.  Nu numai că artistul a cântat, dar fusese și nominalizat pentru premiul Cel mai bun artist rock. Pe covorul roșu, Kelly a asociat  bluza cu guler Dolce & Gabbana strălucitor cu un costum cu țepi.  Dar manichiura lui a fost adevărata piesă de rezistență a ținutei. Aceasta a fost evaluată la 30.000 de dolari, scrie Vogue.com.

Unghii acoperite cu 880 de diamante. Cum vor fi reciclate

Dacă vă întrebați mai exact de ce prețul unei manichiuri egalează prețul unei mașini bune, atunci răspunsul este că manichiura lui Machine Gun Kelly a fost o colaborare între marca de unghii Nails of LA și marca de bijuterii Marrow Fine. Astfel, unghiile sale au fost încrustate cu nu mai puțin de 880 de diamante, în total evaluate la 30.000 de dolari.

Pentru a nu irosi acest costisitor capriciu, Kelly plănuiește să-și recicleze diamantele de manichiură folosindu-le pentru a crea o colecție de inele în ediție limitată care va fi disponibilă pe site-ul Marrow Fine. 100% din încasări vor fi donate către o organizație caritabilă din Cleveland ( locul din care provine )care urmează să fie anunțată în scurt timp.

Machine Gun Kelly iubește s-și facă unghiile. Are propriul brand de lacuri de unghii

Premile Billboard 2022 nu a fost prima dată când Machine Gun Kelly și-a purtat unghiile aranjate la un salon de specialitate. La premiera filmului Good Mourning, cu numai o săptămână înaintea premiilor,  el a avut o manichiură într-o grafică roz și verde care se potrivea cu costumul său.

Machine Gun Kelly e așa pasionat de unghiile colorate, încât are propria linie de lacuri de unghii, o colecție de unghii denumită Un/Dn Laqr.

Sursa foto: Instagram