Povestea inelului cu care se tot logodește Bodi

Povestea inelului cu care se tot logodește Bodi
Scandalul dintre Alex Bodi și ultima sa logodnică, Daria Radionova e departe de a se apropia măcar de final. Bărbatul are și experiență: separarea lui de fosta soție a fost cu cântec și pe termen lung.

După  un prim duel la televiziune, Daria și Bodi continuă lupta pe rețelele sociale. Fiecare are ceva de spus și, probabil, va dura mult până se va aplana conflictul.

Vă amintiți că Alex Bodi  a primit înapoi inelul de logodnă oferit Biancăi Drăgușanu. Aceasta a și povestit despre cum a rămas fără bijuteria de 10.000 de euro. I l-a dat în 2019, înainte de căsătoria civilă. Și l-a primit înapoi la divorț. Ulterior, Bodi ar fi schimbat inelul cu altul mai frumos, tot plin de diamante și asemănător, ca formă, cu primul. Pe acest al doilea a vrut să i-l dea Biancăi Drăgușanu în momentul când a încercat să se împace cu ea. Dar a fost refuzat.

La scurt timp după ce a devenit publică relația lui cu Daria Radionova, copia șatenă a Biancăi, i-a pus pe deget acesteia inelul. Șatena l-a primit și l-a purtat cu mare mândrie. Ba chiar a profitat de fiecare manichiură nou făcută ca, sub pretextul unghiilor, să arunce pe internet sclipiri de diamante. Și dusă a fost, de la Bodi, când a plecat, cu inelul pe deget.

Povestea inelului cu care se tot logodește Bodi

Se pare însă că și dacă are foarte mulți bani, Alex Bodi ține la bijuteriile sale. Acum vrea inelul înapoi de la Daria Radionova. Iar motivul este incredibil.

Daria Radionova l-a acuzat public pe fostul iubit că i-a cerut inelul de logodnă înapoi. „Alex Bodi mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta?”, a declarat Daria. Iar el recunoaște că așa este. „Da, este adevărat, i l-am cerut (nr. inelul) pentru că nu-l mai poartă. Viața ei este în Londra sau în Monaco, nu are nevoie de lucrurile mele, să mi le trimită și gata”, a spus Alex Bodi.

Lovitură sub centură pentru Alex Bodi de la Daria Radionova

Aseară târziu, ca să-i facă și mai mult în ciudă, Daria a distribuit pe Insta Story un clip cu mâna ei fără inel. Dar cu manichiura nou făcută.

Apoi i-a tras și o lovitură sub centură lui Alex Bodi. „Maturitate e atunci când știi că cealaltă persoană minte, dar tu doar râzi și o lași să plece”, a scris Daria Radionova pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Regina Elisabeta, în primele cinci cele mai mari branduri globale. Ce vedete a depășit suverana