Lidia Buble insistă! Ce vrea să facă pe ploaie

Lidia Buble insistă! Ce vrea să facă pe ploaie
Lidia Buble insistă și le spune fanilor cum o inspiră pe ea ploaia. Nu este prima oară când vedeta aduce vorba de acest subiect.

Lidia Buble este o persoană ocupată, însă mereu găsește puțin timp să-și anunțe urmăritorii ce se mai întâmplă prin viața ei. În cea mai recentă postare a sa, Lidia Buble insistă. Ne vorbește despre vreme și alte „pofte”. Artista are treabă zilele acestea. Între ieșirile cu sora ei Estera, vizite dese la salon și diverse evenimente la care spune ea singură că participă, fosta lui Răzvan Simion le arată mereu urmăritorilor de pe Instagram care mai e viața ei. 

În ultima vreme însă, Lidia Buble nu se mai ascunde și pozează tot mai incendiar. Ultimele imagini o arată aproape dezbrăcată, în bustieră și lenjerie, pregătită de ora de sport. Ulterior, diva a publicat altă imagine, în care se vedea umbra ei, aproape dezbrăcată. 

Lidia Buble insistă! Are pofte pe ploaie?

Într-o postare recentă pe InstaStory, cântăreața s-a filmat în timp ce era în trafic, pe ploaie. Pe poza respectivă a scris mesajul „vreme de făcut copii”. Nu a clarificat exact dacă își dorește copii și a inspirat-o ploaia, ceea ce nu ar fi tocmai o noutate căci artista mărturisea la un moment dat că își dorește să fie mamă. 

Ceea ce este însă clar este că până s-a lăsat seara nu a apucat să treacă la treabă, căci a avut angajamente în oraș. Bineînțeles că mai este și a doua problemă, aceea că nu știm cu cine ar putea face copiii, căci diva este secretoasă cu viața sa personală, de când s-a despărțit de prezentatorul Răzvan Simion. S-a spus că ar avea o legătură cu Cornel Ilie de la Vunk. Iar prin martie a fost „legată” de Cobra Tate. Deocamdată, însă, patul e gol, iar inima Lidiei nu bate accelerat pentru niciun bărbat.

Recent, Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări pentru fanii ei. Artista a răspuns tuturor curiozităților, chiar și unei întrebări mai… incomode. Un fan a întrebat-o pe cântăreață dacă are iubit. Ei bine, Lidia Buble a oferit un răspuns interpretabil, care a pus lumea pe gânduri. „Ce frumoasă este viața. Și bărbații la fel!”, a spus Lidia Buble. Iar dezvăluirile au continuat: ”Tot ceea ce pot să îți spun este că bărbatul meu va fi cel mai fericit și mai împlinit din lume”, a mărturisit Lidia Buble. 

Foto: Instagram

A murit „traficantul vedetelor”. Consumatorii de cocaină vor fi în doliu și sevraj