Povestea necunoscută a inelului de logodnă al ducesei de Sussex. Cum a fost cerută în căsătorie de prințul Harry

Povestea necunoscută a inelului de logodnă al ducesei de Sussex. Cum a fost cerută în căsătorie de prințul Harry
S-a îndrăgostit de Meghan Markle din prima clipă și a așteptat cu sufletul la gură să devină soția lui pentru toată viața.

Chiar dacă situația celor doi nu e cea mai strălucită în acest moment, un lucru e sigur: se iubesc și se consideră suflete pereche.

În cartea pe care a lansat-o curând, Spare, Harry a povestit și momente frumoase dintre el și Meghan, cum ar fi cel în care a cerut-o în căsătorie. Totul s-a întâmplat pe 4 noiembrie 2017, când Harry și-a făcut curaj și a făcut pasul cel mare, plin de emoție, după ce și-a privit iubita cum pregătea cina. “Am deschis o sticlă de şampanie, un dar foarte vechi pe care îl păstram pentru o ocazie specială, (…) am rugat-o pe Meg să-şi ia paharul şi să vină cu mine. (…)

“Tremuram tot, iar inima îmi bătea zgomotos, iar vocea îmi era gâtuită, dar ea a înţeles ideea”

Am condus-o în grădină. Era o seară rece. Eram amândoi înfofoliţi în haine groase. (…) Aşezasem lumânări electrice în jurul păturii. Voiam să arate ca în Botswana, ca locul unde m-am gândit prima dată să o cer de soţie. Am îngenuncheat pe pătură, (…) cu ochii în lacrimi am scos inelul din buzunar şi i-am spus.

Tremuram tot, iar inima îmi bătea zgomotos, iar vocea îmi era gâtuită, dar ea a înţeles ideea”. Meghan, îndrăgostită până peste cap a spus Da din toată inima. După multă vreme în care nu mai știa ce e fericirea, reușise să o găsească.

Cât privește inelul pe care Harry i l-a pus pe mână lui Meghan, acesta a fost realizat la comandă, la un bijuterier, care a folosit diamantele dintr-o brățară pe care prințul a avut-o de la mama sa, prințesa Diana. Cererea în căsătorie a fost însă făcută după ce regretata regină Elisabeta și-a dat acordul. “Presupun că trebuie să spun da”, a fost răspunsul Suveranei, a povestit prințul Harry în cartea sa.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri