Întâmplări reale: carnea care a căzut din cer și picioarele de pe plajă

Întâmplări reale: carnea care a căzut din cer și picioarele de pe plajă
Majoritatea dintre noi avem câteva povești de spus despre lucruri pe care le-am trăit, dar pentru nu avem nicio explicație rațională. Poate fi fascinant să speculăm despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, dar mai fascinant, chiar dacă credem în supranatural sau nu, să acceptăm că nu există nicio modalitate de a afla.

Povești incredibil de înspăimântătoare, întâmplate în realitate. De-a lungul timpului, oamenii au împărtășit câteva întâmplări înfricoșătoare, povestindu-le pe internet. Au relatat anumite lucruri inexplicabile care li s-au întâmplat. Iată câteva dintre înspăimântătoarele povești.

Dușul cu carne

Povești incredibil de înspăimântătoare. Ai mânca carne care a căzut din cer? În 1876, unii oameni au făcut-o. Acest lucru se datorează faptului că un cuplu din comitatul Bath, Kentucky, a fost martorul unei înâmplări extraordinare.

Cei doi au văzut bucăți de carne care părea să cadă din nori. Pe 3 martie 1876, Allen Crouch și soția sa au văzut bucăți de carne căzând inexplicabil peste ferma lor. Povestea lor atrăgea vecini, spectatori și măcelari locali care încercau să stabilească de unde provine carnea misterioasă.

Unii oameni chiar au gustat din carnea căzută din cer și au crezut că este „fie carne de oaie, fie carne de vânat”. Cu toate acestea, nu a putut fi identificată nicio sursă definitivă.

Oamenii de știință de la acea vreme au ajuns la concluzia că un grup de vulturi a zburat deasupra fermei după o masă excepțional de copioasă. Aceștia ar fi putut vomita carnea pe jumătate digerată la mijlocul zborului, aducând ciudatul „dușul de carne”. Cercetătorii nu au putut confirma totuși teoria.

Descoperirile picioarelor ciudate

În februarie 2016, la câteva zile distanță, doi pantofi în care se aflau picioare umane tăiate au apărut în zona plajei de pe insula Vancouver. Din 2007, 16 picioare tăiate au apărut de-a lungul coastei nord-vestice a Pacificului. 

Inițial, anchetatorii au speculat că picioarele ar fi putut proveni de la victime ale unor dezastre naturale petrecute undeva departe. O altă teorie era urma unui ucigaș în serie. Dar, după mai mulți ani, cercetătorii au stabilit că rămășițele identificate aparțin unor persoane care s-au sinucis sau probabil că au murit accidental pe o vreme furtunoasă. 

Dar de ce picioarele sunt singurele rămășițe găsite în aceste cazuri? Descompunerea în apă este dificilă, cu apăsarea și tragerea valurilor care determină desprinderea mâinilor și picioarelor de un cadavru. Pantofii moderni au fost construiți cu materiale ușoare, așadar acele rămășițe au rămas plutind în ei. 

Cu toate acestea, unii cred că similitudinile dintre rămășițe – în special picioarele drepte care poartă pantofi de alergare sau cizme de drumeție – sunt prea ciudate și că ceva mai sinistru s-a întâmplat acolo.

Misterele din picturile lui Da Vinci. Cine au fost modelele din ”Cina cea de taină”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp