Poză scandaloasă. Un membru al Parlamentului European s-a fotografiat în chip de Fecioara Maria cu barbă

Poză scandaloasă. Un membru al Parlamentului European s-a fotografiat în chip de Fecioara Maria cu barbă
Poza unui parlamentar european, susţinător al comunităţii LGBT, a stârnit indignare. Acesta apare în chip de Fecioara Maria cu barbă. Liderul AUR a protestat. ”Așa ceva nu se poate tolera”, a scris George Simion pe rețelele de socializare.

Europarlamentarul Riccardo Simonetti (28 de ani, german) a făcut o ședință foto, acum în preajma marii sărbători creștine Nașterea Domnului Iisus Hristos. El s-a fotografiat în chip de Fecioara Maria cu pruncul în brațe. Iar din comentariul său se poate desprinde și o idee rasistă, fiindcă scrie:

„Dacă ignorăm faptul că Iisus n-a fost alb…”

Poză scandaloasă. Un membru al Parlamentului European, în chip de Fecioara Maria cu barbă

Europarlamentarul Riccardo Simonetti a fost criticat de sute din admiratorii lui, dar și câteva mii ai lui George Simion, liderul AUR.

Parlamentarul european, susţinător al comunităţii LGBT, a pozat în chip de Fecioara Maria cu barbă, ținând pruncul în brațe.

George Simion cere demisia europarlamentarului

”Am aflat, cu consternare, că domnul cu barbă din imagine, este ambasador al Parlamentului European pentru drepturile LGBT.  În această calitate, domnia sa a găsit de cuviință să realizeze o ședință foto în care a pozat ca Fecioara Maria, ținându-l în brațe pe pruncul Iisus. Aluzia la marea sărbătoare a Nașterii Domnului este evidentă.

«Dacă ignorăm faptul că Iisus n-a fost alb, putem crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu?», a scris pe contul său de socializare Riccardo Simonetti.

Este evident pentru toată lumea că acest om este un provocator. În numele toleranței pe care o propovăduiește jignește sentimentele a milioane de creștini din întreagă Europă, al cărei reprezentant ar trebui să fie.

Nu poate fi o coincindență apariția acestei provocări, acum. Așa cum nu a fost o întâmplare nici adoptarea raportului Matici sau infamul „ghid” al Comisiei Europene.

Este clar că unele minți bolnave încearcă să schimbe fondul și valorile care au stat la baza Europei și a României. Așa ceva nu se poate tolera. Cer demisia imediată a lui Riccardo Simonetti din funcția de ambasador al Parlamentului European, precum și scuze publice față de zecile de milioane de creștini din Europa.

Și totuși, nu pot să nu mă întreb: de ce n-a făcut o astfel de ședință foto și cu un simbol islamic?”, a scris George Simion, pe Facebook.