Pozele intime cu amanta au apărut. Fiul lui Reghe a reacționat

Pozele intime cu amanta au apărut. Fiul lui Reghe a reacționat
Situația familie Reghecampf e tot mai tensionată după ce antrenorul a anunțat în presă divorțul de Anamaria. Acum, după apariția pozelor intime cu amanta în timp ce-l sărută dărgăstos pe soțul Prodancei, copiii lui au reacționat. Din păcate, cei patru frați au luat partea părinților în mod diferit și asta le poate distruge definitiv relația.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar putea distruge relația dintre cei patru frați. Toți au luat o poziție în acest scandal, unii fiind de partea mamei, alții de partea tatălui. O situație tristă, care va avea repercusiuni asupra relației lor mulți ani de acum înainte.

Cei patru copii, învrăjbiți de divorțul părinților

Laurențiu Reghecampf are un fiu, un băiat pe nume Luca, din prima căsătorie. Anamaria are și ea două fiice, pe Sarah și Rebeca, din căsnicia cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Laur și Ana au împreună un singur copil, pe Laurențiu Jr., pe care îl alintă Bebeto.

Cei patru au crescut împreună, în cei 15 ani de relația ai părințiilor lor, și s-au considerat frați, chiar dacă proveneau din relații diferite.

Anamaria mereu a spus că e mama a patru copii, incluzându-l și pe Luca Reghecampf pe care, potrivit ei, l-a tratat ca pe propriul fiu.

Cu toate acestea, când Reghe a anunțat divorțul, cei patru copii au luat opziții separate.

Laurențiu Jr. – Bebeto i-a transmis tatălui prin intermediul rețelelor sociale că „Ești mort pentru noi pentru totdeauna!”, iar Sarah și Rebeca au aprobat mesajul, pe când Luca Reghecapf a preferat să stea deoparte. Până în urmă cu puțin timp când a transmis și el un mesaj „tranșant”.

Luca a postat o poză în care e alături de tatăl său, mesajul tânărului fiind foarte clar.

Anamaria Prodan a primit ce a cerut: poze cu amanta! Avem foto și cu blocul în care stau Reghe cu Corina în Craiova

Speculațiile s-au sfârșit, iar Anamaria Prodan probabil că a avut un șoc sâmbătă seara. Mai multe site-uri de ziare au publicat fotografii cu „Soarele” ei îndrăgostit de „Steaua” lui cea nouă.

Jurnaliștii de la Spynews au publicat primele imagini cu antrenorul Craiovei și iubita sa, mai tânăra Corina. Cei doi s-au fotografiat împreună, în ipostaze tandre și par că nu le pasă de nimeni și de nimic.

Laurențiu zâmbește fericit în fotografie, în timp ce iubita sa îl sărută delicat pe obraz. Cei doi au ieșit la o plimbare în natură, iar bruneta este extrem de atașată de soțul Anamariei Prodan și foarte drăgăstoasă. Cei doi locuiesc într-un apartament din Craiova, care are la parter clinica oncologică Sfântul Nectarie. De aici și zvonul că mama lui Reghecampf are cancer.