Previziunile cutremurătoare ale lui Nostradamus. Când va începe al Treilea Război Mondial

Previziunile cutremurătoare ale lui Nostradamus. Când va începe al Treilea Război Mondial
Cel mai mare clarvăzător al omenirii, Nostradamus, a făcut predicții tulburătoare despre anii care vor veni.

A menționat evenimentele din acest an, iar ce va aduce viitorul omenirii este cu adevărat înfricoșător. Ce a spus Nostradamus.

Previziunile cutremurătoare ale lui Nostradamus. Când va începe al Treilea Război Mondial

Începând din acest an, Nostradamus spune că vor apărea multe conflicte între țări, care vor dura până în anul 2041, iar România va fi cucerită de Rusia. Cel puțin așa au fost descifrate catrenele lui.

Pentru anul 2023, clarvăzătorul a prezis că planeta va fi lovită de dezastre naturale, iar Anglia va avea cel mai mult de suferit de pe urma inundațiilor. De asemenea, în 2023 vom vedea ce înseamnă cu adevărat foametea.

În 2025 se schimbă ordinea mondială

Nici în 2024 nu va fi mai bine, pentru că se preconizează accidente grave în Europa şi America. Pentru 2025, Nostradamus susține că va fi anul în care se va schimba ordinea mondială. Anul 2027 va fi unul foarte greu pentru India sau China, unde va domni un nou dictator tiran. Un an puțin mai bun pare că va fi 2028 când, spune Nostradamus, omul va pune pentru prima dată piciorul pe planeta Venus.

În 2045 se va ajunge pe Marte

În ceea ce privește anul 2038, clarvăzătorul spune că este momentul în care va începe Al Treilea Război Mondial. Un lucru senzațional se va întâmpla în 2045, când pentru prima dată în istoria omenirii, omul va ajunge pe Marte. Din păcate, nu se anunță lucruri bune pentru 2060, când vor începe să fie folosite armele nucleare. Iar în 2068 se va efectua cea mai mare expediţie spaţială. Partea rea e că, potrivit lui Nostradamus, majoritatea astronauţilor participanți, vor muri.

În 2104 va începe era matriarhatului

Ceva ciudat se va întâmpla și în perioada cuprinsă între 2087 – 2098, când omenirea va îmbătrâni prematur. În 2090, Nostradamus a afirmat că Pământul va fi condus de un despot, iar în 2094 va începe era matriarhatului. Un nou corp ceresc artificial va fi creat în 2150, iar în 2167 va fi descoperită o altă religie.

Începând cu anul 2170, se va descoperi că există viață și pe alte planete, iar oamenii se vor duce acolo. Iar în 2196 apare o altă rasă de oameni. Dacă în 2485 omenirea nu va mai avea parte de lumina Soarelui, în 3005 acesta va renaște. Din păcate însă, vor începe conflictele interplanetare.

Sunt previziuni care nu vom ști dacă sunt reale sută la sută pentru că, așa cum am spus, sunt interpretări ale catrenelor scrise de Nostradamus.

Sursă foto: prosport