Prezentatoarea de la Antena Stars a dispărut brusc. Mesajul ei: „Cei care îndrăznesc, suportă consecințele neplecării capului în fața nepotismelor”

Prezentatoarea de la Antena Stars a dispărut brusc. Mesajul ei: „Cei care îndrăznesc, suportă consecințele neplecării capului în fața nepotismelor”
Îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars a dispărut de pe micile ecrane de ceva timp, fără ca nimeni să știe ce s-a întâmplat cu ea. Frumoasa bruentă a fost alături postului încă de la formarea acestei televiziuni și a pus pe roate programele care fac astăzi audiență.
Laura Micovschi este prezentatoarea TV pe care toți o asociază cu Antena Stars. La începuturile postului TV, Laura era la pupitrul știrilor cât era ziua de lungă. Din păcate, brusc, Laura nu a mai apărut pe postul TV. Iată ce s-a întâmplat!

Laura e căsătorită cu un polițist

Frumoasa prezentatoare s-a căsătorit cu un polițist și este îndrîgostită până peste cap de el. Potrivit pozelor pe care le afișează pe rețelele sociale, Laura și soțul ei sunt de nedespărțit. Cei doi merg deseori în vacanțe romantice și au chiar și tatuaje identice cu semnul infinitului. Totodată, motivul retragerii sale nu a fost soțul, ci faptul că în viața lor urma să apară un copil.

Laura Micovschi a născut în primăvara acestui an. A pus televiziunea în cui și a decis să se dedice copilului lor pentru o perioadă.

Dar, din păcate, viața ei nu e doar lapte și miere – deși are o familie foarte frumoasă și fericită.

„Un sistem de sănătate mai bolnav decât cei care au nevoie de el”

De Ziua Națională, Laura a povestit prin ce calvar trece și că 1 decembrie nu mai poate fi un moment de sărbătoare pentru ea. A postat o poză cu bunica ei și a făcut o radiografie a vremurilor actuale:

„Nu e poza perfectă, dar în ea e unul din motivele pentru care aleg, pentru prima dată, să nu mă postez în ie și să nu spun “La mulți ani, România”!

Pentru că România doar mi-a luat și nu mi-a dat nimic în schimb. Ba da, mi-a dat: un sistem de sănătate mai bolnav decât cei care au nevoie de el; o justiție care umblă cu ocaua mică și înclină balanța acolo unde e “nevoie”. Un sistem de apărare care are nevoie să fie apărat mai mult decât se poate crede.

Dar cei care îndrăznesc să îl apere suportă consecințele “neplecării capului” în fața nepotismelor, favoritismelor și prostiei. Trotuare distruse de afacerile “celor care pot”. Parcuri murdare. Indolență. Corupție. Durere în cot.

Da, sunt foarte supărată și poate, într-o bună zi, voi intra în detalii. Sau poate voi alege să plec, ceea ce nu credeam ca voi spune vreodată. Dar acum sunt mamă și îi datorez copilului meu un viitor decent. Pentru că îi sunt datoare bunicii mele care, atunci când a fost obligată, a ales România și limba română. Și cu câtă mândrie ne povestea asta! Dar România, din păcate, a ales să o trateze cu spatele…”, a scris Laura pe rețelele sociale.