Prezentatorul Survivor România și-a scos iubita în lume. „Domnul Dan” s-a îndrăgostit lulea

Prezentatorul Survivor România și-a scos iubita în lume. „Domnul Dan” s-a îndrăgostit lulea
După o perioadă în care și-a liniștit sufletul, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și-a găsit fericirea. Cine e cea care i-a luat mințile.

Daniel Pavel trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu o superbă blondă. A arătat-o acum tuturor.

Prezentatorul Survivor România și-a scos iubita în lume. E o bunăciune de care bărbatul s-a îndrăgostit lulea

Daniel Pavel și Anamaria Pop au apărut pentru prima dată oficial la Saga Festival. Sursele spun că cei doi au început o relație chiar înainte ca prezentatorul să plece în jungla dominicană, unde a fost alături de Faimoși și Războinici. Potrivit informațiilor oferite de Click, Ana Maria Pop este absolventă a Facultății de Drept din Cluj, dar a lăsat această meserie pentru a face un curs de actorie, întrucât și-a dorit enorm să îmbrățișeze această artă.

Din 2016, blonda este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016. Ana Maria Pop nu e la prima relație cu o vedetă. Ea este fosta iubită a lui Horia Tecău, dar a avut o relație și cu Ricardo Cadu, căpitanul formației CFR Cluj.

Daniel s-a despărțit de fosta iubită după ce a cerut-o în căsătorie

Daniel a trăit o poveste frumoasă de iubire cu fosta sa parteneră, Marina, sursele amintind de faptul că acesta a cerut-o în căsătorie. Când toată lumea se aștepta să-i vadă pe cei doi în fața altarului, ei au ales să meargă pe drumuri diferite. „Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche.

Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a fost anunțul făcut de celebrul prezentator.

Sursă foto: gsp

Recomandarile noastre