Prietena lui Mircea Badea, concurentă la „Bravo, ai stil!”. Vrea să facă „revoluție” în show și să câștige

Prietena lui Mircea Badea, concurentă la „Bravo, ai stil!”. Vrea să facă „revoluție” în show și să câștige
„Bravo, ai stil!” are o nouă concurentă de valoare. Vedeta le ajunge din urmă pe celelalte și e sigură că va face show.

Ce o recomandă? Experiența și calitățile sale. Noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”, emisiunea de succes de la Kanal D, vrea să le dea o lecție colegelor.

Prietena lui Mircea Badea, concurentă la „Bravo, ai stil!”

Adina Halas, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, e mai hotărâtă ca niciodată să câștige. Și va face orice îi stă în putință să le demonstreze tuturor ce e în stare să facă pentru a-și vedea visul împlinit.

„Consider participarea mea o joacă frumoasă”

“Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbește despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la <Bravo, ai stil! Celebrities> o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție.

Am rigurozitatea specifică Capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs. Dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Adina Halas.

Prima sexy asistentă tv

Dar cine este Adina Halas? Prima sexy-asistentă tv, cunoscută telespectatorilor pentru că, alături de Carmen Brumă, îl conduceau pe Mircea Badea în platoul emisiunii „Noaptea târziu”. Vedeta are 40 de ani, dar le dă clasă celor de 20 de ani. De peste 11 ani, Adina este căsătorită cu Lucian Hugeanu, fost campion național și balcanic la ciclism și au un băiat în vârstă de 11 ani.

„Era în perioada matinalului şi ne-am văzut la sală. Îmi plăcea de ea foarte mult, dar nu ştiam cine e, cu ce se ocupă. Eu, care am făcut sport atâta timp, nu eram la curent cu mondenităţile. În schimb, după ce mi-a arătat că a apărut într-o reclamă, mi-am amintit imediat că o mai văzusem, într-adevăr.”, a declarat Lucian în trecut pentru okmagazine.ro.

Sursă foto: instagram