Prima reacție după eliminarea de la Survivor România. Cum a aflat Cucu de eliminare

Prima reacție după eliminarea de la Survivor România. Cum a aflat Cucu de eliminare
Cucu a fost eliminat de la Survivor România. În urmă cu puțin timp, fostul concurent din echipa Faimoșilor a făcut primele mărturisiri despre întreaga experiență din Republica Dominicană.  

Adevărul despre cum a aflat Cucu de eliminare a fost relatat chiar de concurentul care a fost nevoit să plece acasă. Faimosul a părăsit Republica Dominicană și a făcut prim ele declarații.  Ceea ce a surprins a fost că Faimsoul pare să nu fi fost deranjat de gestul lui Zanni. Zanni a fost cel care l-a nominalizat pentru eliminare pe Cucu.

„Un ochi rade altul plânge (vorba lui Randi)! Nu știu cu ce se încep…a fost EXPERIENȚA VIEȚII MELE; aici la  @survivorromania.oficial  mi-am dar RESET total la viață!! Am învățat să câștig, dar cel mai important lucru: AM ÎNVĂȚAT SĂ PIERD!! Nu sunt supărat pe @zannidache pentru că m-a nominalizat și din nominalizarea lui am ieșit! Am înțeles votul lui și îl apreciez super mult!! Ar fi multe de spus, dar momentan mă limitez la asta, vă iubeeeesc de mooor pe TOȚI și vă mulțumesc pentru toată susținerea!! “FORZA FAIMOȘII!” Al vostru Cucu”, a postat fostul concurent pe rețelele de socializare.

Cum a aflat Cucu de eliminare

Cucu a știut cu 24 de ore înainte că va fi eliminat. I-a spus-o chiar Zanni. dar asta nu l-a supărat. Fostul concurent susține că a lua parte la emisiune a fost cel mai important. „Pentru cei care îmi spuneți că m-am lăudat că sunt vedetă și ce am mai zis eu.. nu înțelegeți un lucru. Sebastian s-a lăudat că a jucat peste 100 de meciuri în Liga 1 fără să întreb…

Am fost întrebat în repetate rânduri cine sunt eu, iar la nervi am răbufnit și am spus tot ce am avut la gură.  Si încă o chestie, pe care am omis-o în consiliu, pentru că nu am vrut să ies cu ranchiună din competiție. Zanni mi-a spus înainte cu o seară să nu îmi fac griji pentru că nu o să mă nominalizeze în cazul în care o să fie favorit. Dar, probail tovarășul lui, Sebastian, l-a convins să mă nominalizeze pe mine. Nu retrag nimic din ce am zis în consiliu. Îl văd pe Zanni câștigător, dar încep să primesc mesaje de la oameni cu lucrurile pe care le spuneau băieții( Zanni și Sebi) despre mine, când nu eram în zonă. O să vă lămuriți voi cândva cine e om și cine nu. Hai că mă opresc aici…pentru moment”, a mai scris Cucu.

Horoscop Minerva – 24 mai. Leii și Săgetătorii să fie atenți la bani, Fecioarele au șanse de câștiguri financiare

Recomandarile noastre