Prima TV se întărește. Cu ce mare vedetă a semnat contract pentru o emisiune, două-trei

Prima TV se întărește. Cu ce mare vedetă a semnat contract pentru o emisiune, două-trei
De ceva vreme, Prima TV strânge cele mai bune vedete. Un alt nume mare va călca acum pragul trustului.

La lansarea de grilă a postului Prima TV, a fost anunțată venirea unei alte mari vedete. Nimeni nu s-a așteptat la asta.

Prima TV se întărește. Cu ce mare vedetă a semnat contract pentru o emisiune, două-trei

Prima TV a dat cu adevărat lovitura. Florin Călinescu este noua vedetă care va putea fi văzută în curând pe acest post de televiziune. E adevărat că în iulie Florin Călinescu a anunțat despărțirea de ProTV, iar ulterior, în august, a spus că va oferi consiliere și consultanță mai multor televiziuni. Însă maestrul nu a afirmat în momentul respectiv despre ce trusturi este vorba.

„Nu am nici o teamă, nici o frică”

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunț și cred că nu s-a înțeles foarte bine și atunci vreau să explic rar și pe îndelete”, a menționat atunci Florin Călinescu într-un live realizat pe Facebook.

„În căutare de oameni potriviți”

Pe de altă parte, fostul jurat de la „Românii au talent” a explicat atunci și că are nevoie de oameni potriviți pentru diversele programe pe care le va implementa. „Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime într-un fel sau altul într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri.

Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorba poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire”, a mai spus Călinescu.

„Începând cu 19 octombrie veți vedea ceea ce am vrut dintotdeauna să fac”

Joi seară, la petrecerea Prima TV, vedeta TV a urcat pe scenă, în uralele celor prezenți, și a ținut un discurs în stilu-i caracteristic. În același timp, Călinescu a spus și care este data de când cei care-l iubesc îl pot vedea din nou pe sticlă. „Mi-e mai drag drumul decât destinația, îmi e foarte drag să cunosc oameni noi (…) Eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea, pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor, îmi văd de drum.

Dar cred că ăsta este un loc (n.r. la Prima TV) unde lucrurile pot lua o turnură cu adevărat interesant.

Începând cu 19 octombrie veți vedea ceea ce am vrut dintotdeauna să fac. Dar din păcate valurile vieții sunt și cu flux, și cu reflux. O să vedeți că lucrurile pleacă de la peron cu o viteză accelerată”, a spus simpaticul prezentator.

Sursă foto: libertatea