Primele imagini cu bebelina Andreei Antonescu. Vedeta i-a arătat prima ninsoare. Video

Primele imagini cu bebelina Andreei Antonescu. Vedeta i-a arătat prima ninsoare. Video
Moș Crăciun a fost extrem de darnic anul acesta cu Andreea Antonescu. I-a adus în dar o fetiță, despre care spune că e o minune.

Andreea Antonescu a vorbit acum despre micuța ei, frumoasă ca o floare și a postat și primele imagini. Ea a spus că i-a arătat bebelinei și primii fulgi de nea. Am scos bebelina la geam să vadă și ea prima ninsoare, pentru că mami e înnebunită după fulgii de zăpadă. Stăm cumințele, suntem foarte bine și vă mulțumim pentru toate mesajele pe care le-am primit de la voi, a fost unul dintre mesajele postate de vedetă.

De ce i-a crescut tensiunea

De asemenea, Andreea a vorbit despre naștere, afirmând că totul a decurs mai bine decât s-ar fi așteptat. Însă, spune vedeta, a avut parte de o mare surpriză, iar din cauza emoțiilor tensiunea i-a crescut la 18. Celebra cântăreață susține că a doua zi după naștere s-a ridicat din pat, ceea ce înseamnă că se simte extraordinar. Acest lucru se vede și pe fața ei, pentru că vedeta pur și simplu strălucește.

Prima declarație după naștere

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, au fost cuvintele Andreei pe contul de socializare.

I s-a împlinit dorința Siennei

Când a aflat că mami e însărcinată, fetița cea mare a Andreei, Sienna, și-a dorit mult ca bebe să fie fetiță. Și dorința i s-a împlinit. „Coconuca mea iubită și frumoasă, după cum îmi place să îi zic. Sper să nu se uite la story-ul acesta, pentru că ea este deja o domnișoară, ați văzut-o și voi. A fost foarte încântată, foarte bucuroasă.

Ea s-a rugat la Doamne-Doamne să îi dea o surioară. A zis că își dorește foarte mult o surioară, o fetiță, n-ar vrea un frățior. Mă gândesc că Doamne-Doamne i-a ascultat rugăciunile și i s-a împlinit dorința. Are de gând să stea să o îmbrace, să o moțeze”, a precizat Andreea Antonescu.

Recomandarile noastre