Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz. Au fost surprinși de mână!

Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz. Au fost surprinși de mână!
În timp ce tot mai multe cupluri anunță divorțuri și separări, iată că unul nou a apărut la orizont. Protagoniștii, ea o actriță celebră, el un cântăreț foarte cunoscut, au fost surprinși ținându-se tandru, de mână.

Actrița Olivia Wilde și cântărețul Harry Styles au fost fotografiați ținându-se de mână, în timp ce se duceau la nunta impresarului artistului. Se pare că Olivia Wilde s-a despărțit de Jason Sudeikis.

Wilde, în vârstă de 36 de ani, și Styles, în vârstă de 26 de ani, și-au făcut publică relația când au fost văzuți ținându-se de mână la nunta agentului său la ferma San Ysidro din Montecito, California, în acest weekend. În imagini, interpretul cunoscutei piese „Adore You” o ține de mână pe Wilde, care s-a despărțit de logodnicul ei Sudeikis la începutul anului trecut.

În mai multe instantanee, Styles – care tocmai a lansat videoclipul melodiei sale „Treat People With Kindness” – poartă un halat alb în timp ce discută cu mireasa, Glenne Christiaansen și mirele, Jeffrey Azoff.

Este posibil ca fosta actriță din „House” și Styles să fi început relația pe platoul viitorului ei thriller psihologic „Don’t Worry Darling”. Wilde a declarat pentru Vogue că a decis să-l distribuie Styles după ce l-a văzut în „Dunkerque” și „am dansat de bucurie” când Styles s-a alăturat oficial filmului, care îi are ca protagoniști și pe Florence Pugh, Chris Pine și Gemma Chan.

 Wilde, cea mai elegantă despărțire de la Hollywood

Aceasta este prima relație pe care Wilde a făcut-o publică de când ea și Sudeikis și-au încheiat logodna. Olivia și Sudeikis, în vârstă de 45 de ani, sunt părinții a doi copii: fiul Otis și fiica Daisy.  Deși nu mai sunt logodiți, fostul cuplu pare să fi avut cea mai elegantă despărțire de la Hollywood, fiind adesea fotografiați îmbrățișându-se și zâmbind în momentele legate de custodia copiilor.

Sursa: Pagesix.com

Exclusiv. Povestea vieții Anastasiei Soare. Ce nu face niciodată cea mai bogată româncă

Recomandarile noastre