Primele probleme pentru Florin Salam și Roxana Dobre. Un amănunt anunță lucruri grave

Primele probleme pentru Florin Salam și Roxana Dobre. Un amănunt anunță lucruri grave
Au așteptat opt ani până să devină soț și soție cu acte în regulă, dar ceva scârțâie în căsătoria lui Florin Salam cu Roxana Dobre.

Au trecut doar câteva zile de când Florin Salam și Roxana Dobre au devenit un cuplu în fața lui Dumnezeu. Totodată, căsătoria nu a fost acceptată de Biserica Ortodoxă.

Primele probleme pentru Florin Salam și Roxana Dobre. Un amănunt anunță lucruri grave

Fără îndoială că nunta lui Florin Salam și a Roxanei Dobre a fost evenimentul anului, iar participanții la nuntă s-au simțit ca în Paradis. Cu siguranță, cel mai emoționant moment a fost cel legat de oficierea căsătoriei. Inițial, Roxana a dorit ca ceremonia să aibă loc pe plajă, dar ulterior au ales tot lăcașul Domnului.

Potrivit informațiilor oferite de Substanțial, mirii au încălcat o tradiție extrem de importantă. Întrucât cei doi au ales să-și unească destinele miercuri, într-o zi de post, IPS Teodosie nu le-ar fi dat binecuvântarea pentru căsătorie. De aceea, au ales o biserică din comuna Kogălniceanu, unde au fost cununați de un preot care ar fi fost exclus din Biserica Ortodoxă. Ceea ce înseamnă că BOR nu le-a recunoscut căsătoria.

„E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă”

„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios.

E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă, tot ce nu se poate face în Biserica Ortodoxă se trezește domnul respectiv că se poate. Ce face el nu face parte din niciun cult recunoscut. Așa-zisa slujbă nu are valoare canonică și spirituală”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu, conform Antena 1.

Florin Salam a cântat la propria nuntă

O altă tradiție care ar fi fost încălcată este legată de faptul că Florin Salam a cântat la propria-i nuntă, iar superstiția spune că acest lucru aduce ghinion. Cei doi nu au ținut cont de nimic, manelistul a făcut un show pe cinste, iar soția sa a fost extrem de fericită că a primit și dedicații de la partenerul de viață.

Cât a costat meniul

Conform informațiilor oferite de Cancan, party-ul a avut loc la un club exclusivist de la malul mării, iar meniul a costat 350 de euro pentru o singură persoană. Printre preparatele culinare care i-au încântat pe invitați s-au numărat caviarul, homarul, foie gras și coastele de miel din Noua Zeelandă.

Sursă foto: substantial