Primele trageri Loto vor fi duminică, 21 iunie

Primele trageri Loto vor fi duminică, 21 iunie
Agenţiile Loteriei Române se redeschid treptat, de luni, 15 iunie, începând cu ora 14.00. Primele trageri loto vor avea loc duminică, 21 iunie 2020, a anunţat, Loteria Română. Activitatea a fost suspendată din 18 martie, din pricina pandemiei de COVID 19.

Se redeschid agenţiile Loteriei Române de luni, 15 iunie, de la ora 14.00.

“Jucătorii îşi vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiţii de siguranţă şi protecţie. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agenţiilor cu o serie de măsuri de prevenţie necesare pentru protejarea sănătăţii jucătorilor şi a angajaţilor şi va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorităţi”, se arată în comunicatul Loteriei Române.

În ce condiţii se redeschid agenţiile Loteriei Române

În agenţiile Loto vor exista panouri de plexiglas transparent, cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii, benzi avertizoare de menţinere a distanţei de siguranţă, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziţia jucătorilor şi dezinfectant pentru suprafeţele de joc.

Angajaţii vor purta măşti de protecţie facială şi vor avea la dispoziţie mănuşi de unică folosinţă şi vizete transparente de protecţie. Dezinfectarea agenţiilor şi a suprafeţelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afişat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli şi recomandări privind accesul şi comportamentul în agenţiile Loteriei Române.

Jucătorii sunt rugați să respecte distanţa de siguranţă, să poarte mască de protecţie facială, să-şi dezinfecteze mâinile la intrarea în agenţii, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei şi pe cei din jur.

Se reia plata câştigurilor Loto

“Odată cu redeschiderea agenţiilor loto se reia şi plata câştigurilor. Plata câştigurilor a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câştigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeaşi dată”, se mai arată în comunicatul Loteriei Române.