Primul mesaj către popor al Melaniei Trump. Confirmă sau infirmă divorțul?

Primul mesaj către popor al Melaniei Trump. Confirmă sau infirmă divorțul?
Până duminică, Prima Doamnă nu a transmis niciun mesaj și nu a dat nicio declarație despre rezultatele alegerilor. Dinspre Casa Albă s-au încălzit doar zvonurile că Melania Trump va divorța după ce soțul său se va retrage, predând ștafeta lui Joe Biden. Mesajul ei a venit.

Șire despre divorțul cuplului Trump a circulat în media de limbă engleză sâmbătă și duminică. Separarea oficială dintre Donald și Melania e dată drept iminentă de foștii asistenți ai cuplului, după „căsătoria tranzacțională” de 15 ani, susțin aceștia. Soția președintelui încă în funcție nu a reacționat nicicum. Însă, duminică după-amiaza, după mai multe declarații ale soțului ei în care reclama fraudarea alegerilor, Melania Trump a postat un text laconic pe Twitter.

„Poporul american merită alegeri corecte. Orice vot legal – nu ilegal – trebuie să fie numărat. Trebuie să protejăm democrația prin transparență totală”, a scris ea.

Mesajul ei a fost interpretat în două sensuri: unul pro Trump, iar altul că s-ar fi delimitat de atitudinea soțului ei, confirmând astfel disensiunile dintre ei.

Surse citate de CNN spuneau, înainte de acest tweeet, că Melania Trump ar fi încercat să-l convingă pe președintele în exercițiu să-și accepte public înfrângerea. „Prima doamnă s-a alăturat grupului din ce în ce mai mare al celor din anturajul preşedintelui Trump care îl sfătuiesc că a sosit momentul ca el să accepte înfrângerea”, scrie site-ul cnn.com.

Și Daily Mail consideră că Melania, prin mesajul său – „fiecare vot legal – nu ilegal – să fie numărat” -, ar vrea să-i spună soțului ei că ei că e timpul să recunoască că a pierdut.

Donald Trump a continuat să conteste acest rezultat și face acuzații de fraudă la vot, chiar dacă, potrivit Comisiei Electorale Federale, nu există dovezi în acest sens.

El a anunțat că echipa sa de campanie va merge în instanță, începând de luni, ca să conteste numărarea voturilor pe care le consideră „ilegale”.

Zvonuri dinspre Casa Albă. Melania vrea să divorțeze de Donald Trump, după ce predă puterea