Prințesa Charlene, apariție surprinzătoare de Paște. Oamenii din Monaco își fac griji

Prințesa Charlene, apariție surprinzătoare de Paște. Oamenii din Monaco își fac griji
Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco, s-au reunit, după cinci luni în care au fost separați, date fiind problemele de sănătate ale tinerei.  

Prima fotografie împreună, după cinci luni, a fost făcută publică cu ocazia paștelui Catolic. Principatul de Monaco a transmis publicului această superbă imagine de familie cu prințul Albert, consoarta sa, Charlene, și cei doi copii gemeni ai lor, prințesa Gabriella și prințul Jacques.

Cuplul, împreună cu gemenii lor, în vârstă de șapte ani, au fost fotografiați sărbătorind Paștele împreună la doar trei zile după ce Albert a fost testat pozitiv pentru Covid.

Imaginea a fost distribuită atât de palat, cât și de prințesa Charlene pe pagina sa de Instagram cu mesajul „Paște Fericit”. Joi s-a conformat oficial că Prințul Albert a contactat Covid pentru a doua oară. El a fost primul șef de stat care s-a îmbolnăvit în pandemie, în martie 2020.

În imaginea cu vegetație luxuriantă, prințesa Charlene se prezintă cu o imagine schimbată. Părul îl are tuns scurt și de o culoare mai deschisă, blond platinat, în timp ce poartă o rochie deschisă la culoare, vaporoasă, cu un decupaj pe umăr. Nu pare nici veselă, dar nici nu se poate spune că e tristă… Oamenii din principat își fac în continuare griji pentru ea.

Prințesa Charlene s-a internat în Elveția pentru o „stare de oboseală generală profundă”

După ce a stat aproape tot anul trecut în țara sa natală, Africa de Sud, unde a întâmpinat anumite problemele medicale cauzate de o infecție în zona urechii, la revenirea în Monaco, prințesa Charlene a avut nevoie să continue îngrijirile. Ea a ajuns la o clinică privată pentru a se refeca, unde a stat în toate aceste luni. Prințesa Charlene a petrecut ultimele luni departe de familia ei în timp ce se luptă cu probleme de sănătate, pe care palatul le-a numit o „stare de oboseală generală profundă”.

Recent, prințul Albert de Monaco a asistat, luna trecută, la slujba comemorativă a Ducelui de Edinburgh, la Westminster Abbey, în Marea Britanie, eveniment la care a participat fără soția sa. Până la imaginea de Paști, ultima fotografie a familiei împreună a fost împărtășită de prințesa Charlene pe 8 noiembrie, atunci când a sosit înapoi în Monaco.

Câteva zile mai târziu, ea a fost internată într-o clinică privată, în Elveția, unde a stat până luna trecută când a revenit la Monaco pentru a fi cu familia ei. „Următoarele câteva săptămâni îi vor permite prințesei Charlene să aibă grijă de sănătatea sa, înainte de a-și relua treptat îndatoririle și angajamentele oficiale”, a transmis palatul de la Monaco, citat de Daily Mail.

Prințesa Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert în 2000, în timpul unei competiții de înot din Monaco, iar perechea s-a căsătorit în 2011, înainte ca prințesa să dea naștere gemenilor Gabriella și Jacques în 2014.

Sursa foto: Instagram