Prințesele Kate, Alexia, Meghan și regina Máxima respectă cu strictețe regula ținutei sport. Niciuna nu se abate de la ea

Prințesele Kate, Alexia, Meghan și regina Máxima respectă cu strictețe regula ținutei sport. Niciuna nu se abate de la ea
Ținutele sport sunt confortabile, dar nu întotdeauna șic. Cel puțin, așa suntem obișnuiți să credem, din ceea ce vedem zi de zi. Însă aceste membre ale familiilor regale ne dovedesc contrariu.

Regina Máxima, Meghan Markle și prințesa Alexia au fost văzute purtând acești pantofi de sport albi. Și funcționează bine: arată absolut elegant încălțate așa. Inclusiv jachetele sport intră în ecuație. Iată un model care e între favoritele membrelor familiei regale, cum ar fi Máxima, Meghan și Kate, scrie Harpers Bazaar.

Sneackers-ii preferați de regina Máxime, dar și de prințesa Kate și Meghan

Ducesa de Sussex a purtat adidașii Veja în timpul Jocurilor Invictus 2018. Sunt pantofi, sport albi, care o ajută să se miște confortabil atunci când eticheta evenimentului nu impune eleganță cu tocuri.

Și Meghan Markle este adesea văzută purtând adidași de la marca portugheză Veja. Această companie se concentrează pe fabricarea de pantofi sustenabili și de adidași eleganți. Prețul unei perechi este de 125 de dolari. Meghan Markle nu deține doar o singură pereche de adidași albi. În timpul unei plimbări romantice în pădure cu Harry, ea a purtat adidași albi cu spatele negru contrastant, de la Alexander McQueen.

Regina Máxima a Olandei a optat pentru o ținută sport la Jocurile Olimpice de iarnă. Ea adoră ținutele sport și a fost văzută purtând acești adidași albi de la Fila la un eveniment sportiv.

Fila este un brand sportiv de modă veche ce a revenit de câțiva ani și înțelegem perfect de ce. Pantofii de sport ai mărcii sunt super confortabili și eleganți, iar prețul e modest: 70 de dolari perechea.

Prințesele Kate și Alexia preferă Superga

Kate Middleton a apărut încălțată cu pantofi Superga la Chelsea Flower Show 2019. Ducesa de Cambridge poartă și ea din când în când în teniși, și nu doar la evenimentele sportive oficiale la care îi place să participe. De asemenea, a fost văzută purtând adidași la ocazii mai formale, cum ar fi aici, asortați cu o rochie culotte șic.

Modelul Superga 2750 preferat de ducesă e realizat din bumbac organic și cauciuc. Culorile calde conferă fiecărei ținute un plus de stil, iar prețul unei perechi este de asemenea accesibil – 89 de dolari.

Revenind la curtea olandeză, o menționăm pe prințesa Alexia care a fost văzută în fotografii de familie purtând pantofi cu platformă de la Superga, atât această versiune albă, cât și cea cu talpă de paie. Acești adidași cu platformă îți vor duce look-ul la următorul nivel (la propriu), și costă 83 de dolari.

Sursa foto: Instagram, Harpers Bazaar