Prințul Harry, aniversare ascunsă de ochii lumii. Reacția familiei regale

Prințul Harry, aniversare ascunsă de ochii lumii. Reacția familiei regale
Prințul Harry a aniversat, ieri, împlinirea a 37 de ani de viață. Aceasta a fost a doua sa aniversare departe de familie. Însă, totodată, prima în care familia înseamnă patru membri, după ce pe lumea a venit și fiica sa, Lilibet.

Prințul Harry a avut aniversare ascunsă de ochii lumii. Nicio fotografie nu a devenit publică pe conturile oficiale de social media  pe care le gestionează împreună cu soția sa, Meghan Markle.

Prințul Harry a împlinit, ieri, 37 de ani. El se află departe de familia sa din Anglia, fiind sărbătorit doar de către Meghan Markle și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Având în vedere vârsta mică a fetiței, dar și pericolul reprezentat de valul patru al pandemiei de Covid-19, cei doi proaspeți părinți nu au dat nicio petrecere, la fel cum s-a întâmplat și pe 4 august, când Meghan a împlinit 40 de ani. Degeaba fanii au așteptat imagini din vila lor din Montecito, nici acestea nu au apărut.

Prințul Harry, aniversare ascunsă

Totuși, familia lui din Europa nu l-a uitat însă pe fiul cel mic al Prințului Charles. Acesta a  fost felicitat de fratele și cumnata sa. Dar și de faimoasa lui bunică, Regina Elisabeta a II-a.

De altfel, prima care l-a felicitat la distanță pe Ducele de Sussex a fost Regina Elisabeta a II-a. aceasta a postat  un mesaj pe Twitter nepotului ei. Mesajul a fost însoțit și de câteva fotografii cu Harry, iar într-una dintre ele aparând și soția lui,  Meghan Marke.

Exemplul Reginei a fost urmat rapid și de Palatul Kensington și Clarence House, atât fratele său, Prințul William, și soția sa, Kate Middleton, cât și tatăl său, prințul Charles, și Camilla transmițându-i urările lor mezinului familiei.  Mesajele lor au fost rezervate, în stil pur englezesc – Happy Birthday Prince Harry!

Harry, prima aniversare în patru

Pentru Harry aceasta este prima aniversare în patru. Amintim că de ziua lui Meghan, deși s-a speculat că Harry ar organiza o escapadă romantică pentru ea, cei doi au rămas alături de copii în vila lor.

Atunci, ea a profitat de ziua ei de naștere pentru a-și face prima apariție publică după mult timp, prin intermediul internetului. Ea a lansat un proiect inedit, menit să ajute femeile să se întoarcă la locul de muncă, în special în contextul actual al pandemiei – 40X40.

Sursa foto: instagram