Prințul Harry are un „al doilea tată” și s-a aflat de existența lui abia acum, după ce a fost operat de cancer

 Prințul Harry are un „al doilea tată” și s-a aflat de existența lui abia acum, după ce a fost operat de cancer
Prințul Harry primește vești bune în timp ce „al doilea tată” al său se întoarce acasă după o operație de cancer. Este vorba de un fost ofițer al Gărzii Galeze. Acesta a petrecut șase săptămâni în spital.

„Al doilea tată” al prințului Harry este Mark Dyer, și tocmai s-a întors acasă la timp pentru a-și sărbători cea de-a 55-a aniversare, după ce a petrecut șase săptămâni în spital. Fostul ofițer al Gărzilor galeze, cunoscut de prieteni sub numele de Marko, părea fericit să fie acasă în weekend, în timp ce s-a fotografiat alături de soția sa, Amanda, și de prietenii de familie Natalie Pinkham și soțul ei, Owain Walbyoff.

„ALERTĂ DE VEȘTI BUNE!!! După 14 ore de operație de cancer și 6 săptămâni de spitalizare (cu interdicție strictă de a primi vizitatori), marele nostru prieten Marko Dyer a fost lăsat să se întoarcă acasă ieri, la timp pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de superba sa soție Amanda, cei 2 copii și noi, astăzi… PURA JOIE!!! #fuckcancer #goodnews …at last”, a scris Natalie alături de fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, scrie Hello Magazine.

Prințul Harry și Maro Dyer sunt în relații extrem de apropiate

Prințul Harry a fost, fără îndoială, fericit să afle despre întoarcerea triumfătoare a lui Mark acasă. Cei doi au o relație specială, iar prințul îl consideră pe ofițer ca un tată. Și acesta se raportează la nepotul reginei Elisabeta II ca la propriul său fiu. Mark a fost o figură importantă în viața lui Harry. Cei doi se cunosc de mult timp, de când Mark a fost mentorul și însoțitorul fiului cel mic al prințului Charles în timpul anului de vacanță al acestuia.

Se pare că au călătorit împreună în Australia, Lesotho și Argentina și încă mai socializează frecvent, atunci când ducele de Sussex se află la Londra.  Iar în 2020, înainte de a se muta în America, Mark i-a organizat lui Harry la o petrecere de adio la Brook House Pub din Fulham.

Prințul Harry este, de asemenea, nașul fiului lui Mark, Jasper, iar bărbatul în vârstă de 55 de ani a avut un rol important la nunta lui Harry și Meghan din mai 2019. Postarea lui Natalie a fost inundată cu urări de bine de la prieteni, unul dintre ei numindu-l „gingersuperman” și alții un „adevărat gentleman” pe bărbat.

Sursa foto: Instagram, Pinterest

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre