Prințul Harry, fan al bijuteriilor. E pasionat de inelele care monitorizează orele de somn

Prințul Harry, fan al bijuteriilor. E pasionat de inelele care monitorizează orele de somn
Dincolo de imaginea pe care o afișează, prințul William și Harry se comportă în intimitate ca doi bărbați obișnuiți.

În timp ce prințul Harry nu a dat niciodată verigheta jos de pe deget, William nu a purtat-o. Iată care este motivul.

Prințul Harry, fan al bijuteriilor. E pasionat de inelele care monitorizează orele de somn

De când a devenit soția prințului William, în anul 2010, Kate Middleton nu a fost niciodată văzută fără verigheta din aur galez de 18 carate. Și nici fără superbul inel de logodnă, din safir și diamant, de 12 carate, care i-a aparținut Dianei, prințesa inimilor.

Nu același lucru s-a întâmplat cu soțul ei, prințul William, care nu a avut niciodată pe deget acest obiect de suflet. Mai mult, se pare că înainte de a se căsători cu Kate, acesta a dat o declarație în care a spus că nu va pune niciodată verigheta pe deget. Care să fie motivul? Acestuia pur și simplu nu îi plac bijuteriile, a declarat o sursă pentru „The Mirror”, cu puțin timp înainte ca cei doi să spună cel mai frumos da din viață.

William și-a moștenit bunicul

Sursele spun că la fel a procedat și bunicul său, Prințul Philip, Ducele de Edinburgh care, de asemenea, nu a purtat niciodată verigheta. La polul opus este însă fratele său, Prințul Harry, care adoră bijuteriile. El nu a scos niciodată verigheta de pe deget din momentul căsătoriei, dar e îndrăgostit și de inelele care monitorizează orele de somn și are mereu pe deget, la mâna dreaptă un astfel de inel.

Cum se alină Kate și William

Faptul că William nu poartă verigheta nu înseamnă că nu-și iubește soția și nu o alintă ori de câte ori are ocazia. În perioada când erau studenți, Kate îi spunea Marele Willy, dar între timp prințul a căpătat și porecla de Wombat, așa cum îl numea regretata Diana.

Acum, sursele spun că ori de câte ori William o supără pe Kate, aceasta i se adresează cu apelativul de baldness (chelie). La rândul său, William îi spune lui Kate, potrivit „Reader’s digest‟, „Babykins‟, și „DoD‟, o prescurtare de la „Ducesa de Dolittle‟.

Sursă foto: financial intelligence