Prințul Harry și Meghan Markle vor da primul interviu la Oprah. Ce vor discuta cu celebra realizatoare tv

Prințul Harry și Meghan Markle vor da primul interviu la Oprah. Ce vor discuta cu celebra realizatoare tv
Prințul Harry și Meghan Markle au fost de acord să dea primul interviu presei, de când au părăsit Casa Regală. Totul se va întâmpla luna viitoare la Oprah.

Recent, Harry și Meghan au anunțat că urmează să aibă al doilea copil, în vara anului acesta. Vestea vine după ce anul trecut, cuplul a anunțat că Meghan a pierdut un copil și că le-a fost foarte greu să-și revină după pierderea suferită. Anul trecut, cei doi au șocat întreaga lume când și-au anunțat ieșirea din Casa Regală. S-au mutat în California, acolo unde locuiesc și acum alături de fiul lor, Archie. La un an distanță, Harry și Meghan vor da primul interviu post Megxit. 

De atunci, relația dintre cuplul regal și presa britanică a devenit tot mai tensionată. Hary și Meghan au intentat proces mai multor publicații străine. Săptămâna trecută, Meghan a câştigat un proces intentat companiei Asociated Newspapers, după ce suplimentul său duminical Mail on Sunday a publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care o expediase tatălui ei, în august 2018.

Harry și Meghan dau primul interviu. Oprah va discuta cu amândoi 

Harry și Meghan primul interviu

Acum, postul de televiziune american CBS a dezvăluit că Harry și Meghan au fost de acord să dea primul lor interviu din ultimul an. Celebra Oprah Winfrey va fi cea care va discuta cu cei doi, în premieră de la Megxit. ”Oprah Winfrey va sta de vorbă cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi subiecte diverse, de la sosirea ei în casa regală, căsătorie, maternitate, activităţi filantropice şi până la felul în care îşi gestionează viaţa de zi cu zi sub o presiune publică imensă”, au transmis reprezentanţii postului CBS într-un comunicat.

Harry se va alătura și el ulterior discuției. ”Apoi, lor li se va alătura şi prinţul Harry, când vor discuta despre stabilirea lor în Statele Unite. Speranţele lor de viitor şi visurile pe care le au pentru familia lor tot mai mare”, mai spune comunicatul. Interviul va avea premiera pe 7 martie, adică luna viitoare. 

Foto: Facebook

Cât de mult a slăbit James Corden în doar 5 săptămâni