Prințul Harry trebuie să ia o decizie. E vorba de bani foarte mulți

Prințul Harry trebuie să ia o decizie. E vorba de bani foarte mulți
Prințul Harry al Marii Britanii este în impas. Să renunțe la foarte mulți bani sau să permit ca mama lui, Lady Di, să fie prezentată ”nerespectuos”.

Prințesa Diana nu are liniște nici după ce a murit. Este prezentată în fel și chip, iar familia ei nu intervine. De data aceasta, prințul Harry trebuie să ia o decizie, dar asta înseamnă să piardă o grămadă de bani.

Prințul Harry trebuie să ia o decizie. E vorba de bani foarte mulți

Prințesa Diana este personajul în serialul The Crown, prezentat de gigantul de streaming Netflix. După ce s-a aflat că Netflix descrie viața prințesei Diana într-un mod „nerespectuos”, confidenta ei, Jemima Khan, a părăsit rolul său de consilier al serialului. Dar, cum va proceda Harry? Va alege banii foarte mulți de la Netflix sau va rupe contractul?

Dacă rupe contractual, pierde 100 de milioane de lire sterline, spune un prieten apropiat, citat de thesun.com. Ducelui de Sussex i s-a recomandat să reacționeze cu privire la imaginea controversată a prințesei Diana, în serialul The Crown.

Sfatul a venit după ce Jemima Khan, confidenta apropiată a Dianei, a renunțat la rolul său de consilier în serial și a cerut ca numele ei să fie eliminat din serial. Ea a spus că povestea prietenei ei nu a fost „spusă respectuos şi este lipsită de compasiune”.

Actrița australiană Elizabeth Debicki joacă rolul Prințesei Diana în serialul Netflix

Prințul Harry nu a reacționat

Angela Levin, autoarea cărții ”Harry: A Biography of a Prince”, a spus că prințul ar trebui să decidă. „Harry a rămas absolut tăcut cu privire la acest scandal de la Netflix. Ar trebui să rupă afacerea și să ia o poziție în apărarea mamei lui. Ce este mai important? Bani sau să-și apere mama? Este uimitor că nu reacţionează.”

Cea de-a cincea serie a serialului The Crown va apărea în noiembrie anul viitor. Se va concentra pe ultimii ani ai Dianei înainte de moartea ei într-un accident de mașină la Paris în 1997.

Vor fi prezentate divorțul ei de Prințul Charles, relațiile cu chirurgul Hasnat Khan și omul de afaceri Dodi Fayed și interviul ei șoc de la BBC cu Martin Bashir .

Prietenii Dianei și-au exprimat frecvent îngrijorarea cu privire la modul în care va fi portretizată în noul serial.

Ingrid Seward, editorul revistei Majesty Magazine, îi ia apărarea Ducelui de Sussex. „Nu cred că Harry înțelege. Presupun că atunci când a făcut înțelegerea cu Netflix, nu a gândit bine. El a vorbit despre The Crown în timpul interviului său cu James Corden în autobuz, așa că nu este total neinformat”.

Netflix a fost criticat  și pentru ”Diana: The Musical”, un spectacol separat de acest serial unde s-a spus că a fost „degradant”, informează thesun.