Pro TV trimite caravana în căutare de talente. Fii pe fază!

Pro TV trimite caravana în căutare de talente. Fii pe fază!
Iubitorii îndrăgitei emisiuni „Românii au talent” se vor putea delecta, din această toamnă, cu un nou sezon, cel de-al 11-lea, după cum anunță trustul Pro TV.

Cei mai talentați dintre români sunt așteptați la preselecții, organizatorii asigurând toate condițiile de siguranță necesare în această perioadă de pandemie.

Așa cum probabil știți, proiectul este o franciză Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited, și îi are ca gazde pe cântărețul Smiley și pe actorul Pavel Bartoș. „Talentul s-a născut ca să facă spectacol”, transmit organizatorii, care au anunțat, azi, și cum puteți participa. Tot ce aveți de făcut e să vă înscrieți, accesând următorul link: https://romaniiautalent.protv.ro.

Care sunt premiile puse în joc

De-a lungul celor 10 ediții, caravana a descoperit cât de talentați sunt românii. De la mecanici auto, la muncitori sau artiști, până la copii sau pensionari care au considerat că au ceva de spus pe scenă, în fața națiunii.


Am aflat cum va fi vremea în ultimele săptămâni de vacanță

Bărbați, vi se pregătește ceva! Mare atenție


Ca și în anii trecuți, cel mai talentat român descoperit în acest sezon se poate alege cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro. Se mai acordă un premiu de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. În ediția a 10-a, încheiată anul acesta, în premieră, s-au acordat și două premii secundare, în valoare de 20.000 de euro fiecare.

Pe unde trece Caravana

Caravana va începe drumul prin țară în luna septembrie, după un program bine stabilit: în 8 septembrie la Constanța, la Hotel Oxford, pe 10 septembrie la Galați, la Hotel Ibis Styles Dunărea, iar săptămâna se încheie pe 12 septembrie la Iași, la Hotel Unirea.

Descoperirea celor mai talentați dintre români va continu și în următoarea săptămână: la Craiova pe 16 septembrie, la hotel Europeca și la Timișoara, pe 18 septembrie, la Hotel Boavista. Caravana își va încheia căutările la Cluj Napoca, pe 20 septembrie, la Grand Hotel Napoca și pe 22 septembrie, la Brașov.

Sursa foto: instagram