Probleme financiare? Ben Affleck începe să-și facă socotelile după nunta cu J-Lo

Probleme financiare? Ben Affleck începe să-și facă socotelile după nunta cu J-Lo
Ben Affleck vrea să fie un bărbat așa cum scrie la carte. Și dacă se va muta alături de Jennifer Lopez într-o casă în valoare de 60 de milioane, a considerat că e momentul să vândă o proprietate.

Ben Affleck și Jennifer Lopez abia așteaptă să se mute în noua lor casă, care a cost 60 milioane de dolari. Actorul se pare că mai are nevoie de ceva bănuți.

Probleme financiare. Ben Affleck își vinde casa. Cu puțin noroc, va avea și profit

În anul 2018, Ben a cumpărat o superbă vilă în Los Angeles, pentru care a scos din buzunar suma de 19 milioane de dolari, iar acum intenționează să o vândă cu 30 de milioane de dolari. Dacă tranzacția va reuși, el va fi un om cu adevărat fericit, care a făcut o afacere de succes.

Casa are 7 dormitoare și 9 băi

Superba locuință e ridicată pe un teren de 2500 metri pătrați, are  7 dormitoare, 9 băi, o incredibilă terasă, dar și un garaj unde pot intra trei mașini. De asemenea, vila este dotată cu piscină, spa, o cameră de zi cu un superb șemineu, bucătărie de vară, peluză, grădină și multe altele și este utilată ca în reviste. În plus, există și un cinematograf cu bar, o spălătorie, pivniță cu vinuri și o sală de sport.

„Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar”

Ben și Jennifer s-au căsătorit recent într-o capelă din Las Vegas, la miezul nopții, cei doi fiind extrem de emoționați pentru că i-au avut alături și pe copii. „În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare.

Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp” a transmis Jennifer după eveniment.

Sursă foto: okmagazine