Procesul „Rețeaua Epstein”. Ghislaine Maxwell, relații intime în grup, cu Epstein și o fată de 14 ani

Procesul „Rețeaua Epstein”. Ghislaine Maxwell, relații intime în grup, cu Epstein și o fată de 14 ani
Procesul fostei iubite și apoi angajate a pedofilului Jeffrey Epstein a început săptămâna aceasta, iar fiecare zi aduce dovezi cutremurătoare despre modul în care tinere și adolescente erau exploatate sexual. Se profita de inocența lor, fără nicio mustrare de conștiință, pentru a fi transfromate în adevărate sclave.

Trimisă în judecată pentru trafic de persoane și exploatare sexuală, Ghislaine Maxwell se spune că asista în mod constant la scenele intime dintre Epstein și tinerele minore, între care chiar și o fată de 14 ani la vremea respectivă. O femeie care depune mărturie sub pseudonimul „Jane” a declarat instanței că Ghislaine Maxwell a fost frecvent în cameră cu ea când a avut relații sexuale cu Epstein la doar 14 ani, scrie BBC.

„Jane” a spus instanței că i-a întâlnit pe Epstein și pe Ghislaine Maxwell în timp ce participau la tabăra de vară din Michigan, în 1994. El i-a fost prezentat ca un donator bogat care a oferit burse elevilor. Epstein a promis că îi va finanța educația, dar mai apoi a abuzat-o, au arătat procurorii, în rechizitoriu. Ea a mărturisit că tatăl ei murise cu un an mai devreme, de cancer, și familia ei avea probleme financiare în acel moment.

Femeia a descris în detaliu abuzurile și a spus că Maxwell a fost prezentă în mare parte, „foarte dezinvoltă” în privința întâlnirilor cu miliardarul care îi era atunci iubit.

Epstein i-a promis lui „Jane” că îi va plăti școala. Apoi și-a dat jos pantalonii

„Jane” a spus că Maxwell a vorbit cu ea despre sex și că în scurt timp a început să viziteze casa lui Epstein aproape săptămânal. Ea a spus că prima ei experiență sexuală a venit când au avut o discuție despre viitorul ei. Ea a spus că Epstein a condus-o de la biroul lui la piscină, apoi și-a dat pantalonii jos și a început să se masturbeze. „Am fost foarte bulversată, nu mai văzusem niciodată un penis”, a spus martora care, la vremea respectivă avea doar 14 ani. „Am fost îngrozită și mă simțeam groaznic și rușinată”, a continuat aceasta.

Adolescenta, obligată la partide în 3 cu Maxwell și Epstein

Nu a trecut mult timp  de la acest episod, și a avut prima experiență sexuală cu Maxwell, a mărturisit ea, spunând că episodul a avut loc la casa lui Epstein din Palm Beach, Florida. Jane a spus că inculpata și Epstein i-au cerut-o să-i urmeze în dormitorul lui. Și-au scos hainele și „au început să se mângâie și să chicotească lejer”, a spus ea.

„Stăteam acolo și mi-au cerut să-mi dau topul jos și apoi mâinile lor erau peste tot. Jeffrey a început să se masturbeze, iar Ghislaine îl freca, îl săruta și îl mângâia”, a continuat ea. Ea a adăugat că a călătorit cu Epstein și Ghislaine Maxwell de aproximativ 10 ori, în principal între casele sale din New York și New Mexico, în timp ce ea avea între 14 și 16 ani.

Atât Epstein, cât și  Maxwell s-au lăudat cu legăturile lor, inclusiv cu oamenii celebri pe care îi cunoșteau, a mai spus „Jane”. Conform sursei citate, „Jane” este primul dintre cei patru acuzatori care așteaptă să depună mărturie la procesul intentat lui Ghislaine Maxwell. Aceasta a pledat nevinovată pentru opt acuzații de trafic sexual și alte infracțiuni.

Acuzațiile din proces acoperă perioada din 1994 până în 2004. Procurorii susțin că Ghislaine Maxwell a fost „mâna dreaptă” a lui Epstein, ajutând la racolarea adolescentelor vulnerabile de la vârsta de 14 ani pentru pasiunile lui anormale.