Procesul Rețeaua Epstein. Seiful miliardarului pedofil a fost deschis cu greu de agenții FBI

Procesul Rețeaua Epstein. Seiful miliardarului pedofil a fost deschis cu greu de agenții FBI
Noi detalii despre viața pedofilului Jeffrey Epstein ies la iveală în contextul procesului în care fosta sa iubită, care îi racola minore, e judecată penru trafic de persoane și alte infracțiuni grele.

O ultimă informație  pe care o dezvăluie jurnaliștii de la Insider, face vorbire despre seiful miliardarului Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare la scurt timp după ce a fost trimis în judecată pentru abuzuri sexuale cu minore. Agenții FBI au folosit un fierăstrău pentru a deschide seiful pedofilului din vila sa din Manhattan.

Agenta specială Kelly Maguire, care a condus operațiunea, a relatat că ofițerii au descoperit CD-uri, hard disk-uri, diamante și pașapoarte. Aceasta a depus mărturie, luni, cu privire la perchezițiile pe care le-a efectuat echipa sa la locuința lui Epstein pe 6 și 7 iulie 2019. După numai câteva zile, Epstein urma să fie arestat pentru proxenetism.

Echipa FBI a intrat cu forța în clădire, deoarece nimeni nu a deschis. Procurorii federali au relatat că în seif au fost găsiți 70.000 de dolari, 48 de diamante și alte bijuterii, precum și un pașaport emis de o țară străină, cu fotografia lui Epstein, dar cu un alt nume.
În mod curios, CD-urile descoperite au dispărut. Agenții FBI nu au avut dreptul să le confiște în momentul percheziției, iar ulterior când au revenit după ele, cu un alt mandat, nu le-au mai găsit.

Jeffrey Epstein avea legături cu multe persoane influente și strângea „dovezi

Agenta a declarat că ele dispăruseră în timp ce s-a întors după ele cu un alt mandat și că l-a sunat pe unul dintre avocații lui Epstein pentru a-l informa de acest lucru. Richard Kahn, avocatul pedofilului, le-a adus la FBI după ce a fost contactat. Două valize pline cu hard disk-urile și CD-uri.

Agenții FBI au găsit, într-o debara de la al cincilea etaj al vilei lui Epstein, un raft plin cu dosare negre. Acestea conțineau CD-uri imprimate cu fotografii explicite pe partea neinscripționabilă, puse pe categorii. În plus, într-un coș de gunoi, agenții FBI au mai găsit hard disk-uri etichetate cu „dovezi”.

Jeffrey Epstein avea legături cu multe persoane influente, precum prințul Andrew al Marii Britanii, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a, miliardarul american Bill Gates, familia Clinton și alții.

Sursa foto: Instagram